Fotograf
Robert Eldrim

Humor som går hem

David Batra är en av landets populäraste komiker. Förutom att vara en av många sedd som landets roligaste komiker kan David även bokas som moderator och/eller föreläsare i ämnet Komisk Kommunikation – hur man fångar publiken genom en rolig paketering av budskapet.

Det blir fruktansvärt roligt, det vet alla som sett honom.

Presentation

David Batra kan bokas som standupkomiker, konferencier, moderator, programledare och föreläsare.

Som standupkomiker har David gjort långt över 1 000 föreställningar. Just inom standup vet man att just antalet gånger man uppträtt spelar en stor roll för hur framgångsrik/rolig denne är.

David Batra vann 2006 ”Årets manliga komiker”.

Under senare tid har David varit ute på turné med sin succéföreställning ”Elefanten i Rummet” och han har också kunnat se i TV-rutan i sin egen programserie ”Världens sämsta indier”.

David Batra har en magisterexamen i marknadsföring från Lunds universitet och har en inblick i företagsvärlden. Han är förtrogen med hur man ska snacka för att gripa tag i kunder eller klienter och medarbetare.

Exempel på teman och rubriker

Komisk kommunikation –  hur man fångar publiken genom en rolig paketering av budskapet
Denna efterfrågade föreläsning vänder sig till företag som vill utveckla färdigheten komisk kommunikation. Att förmedla information och generera goda cirklar i en personalgrupp är idag näringslivets stora utmaning. Förståelse och förtroende skapas genom dynamisk interaktion mellan kollegor.

David Batra berör följande ämnen:

• En ståuppkomiker har ungefär tio sekunder på sig att fånga publikens uppmärksamhet. Hur gör komikern och vad kan personer i näringslivet dra för lärdomar av detta?

• Så får du folk att skratta.

• Lär dig hur man kan skapa förståelse och kommunicera effektivare genom att locka fram ett skratt

Från kulturkrock till världstopp
I den här nya roliga och tankeväckande föreläsningen delar David Batra med sig av sina tips om hur vi kan utnyttja de fördelar mångfalden ger.

Sverige har på kort tid förändrats något oerhört. För inte länge sedan var vi ett land där alla som satt på bussen på väg till jobbet på morgonen, kunde prata samma språk, hade läst samma morgontidning och bar på ungefär samma förhoppningar om framtiden. Kliver du på bussen idag kan du vara ganska säker på att flera av dina medpassagerare inte har ätit samma sorts frukost som du har gjort, de har helt andra semesterplaner än vad du har och några begriper inte ett ord av vad du säger.

Det nya blandade Sverige skapar många utmaningar inte minst i arbetslivet, men hanteras de på rätt sätt kommer blandningen av olika kulturer göra oss starkare och ännu mer framgångsrika.

Referenser

David Batra är en suverän scenintervjuare, samtalsledare, moderator. Hans värdskap är av det slaget att han inte för mycket försöker göra det till sin kväll, utan styr och lyssnar med utmärkt balans, är snabb nog i skallen att stoppa in en kvickhet eller ett ifrågasättande där det behövs, verkar genuint intresserad av vad gästerna har att säga. Han känns helt naturlig och, ja, trivsam i sin roll.

Förra veckans chefsseminarium blev en stor framgång. Ett mycket stort tack för ett intressant anförande. Att det dessutom var roligt var ett extra plus.
SEB Trygg Liv AB

Tack David för att Du gjorde vår julfest till en succé – bästa festen hittills säger många! Du höjde en redan hög stämning till en ännu högre nivå, alla var på ett strålande festhumör. Skickligt när du lindar in vår verksamhet i Ditt nummer – det blir oftast extra bra när personalen känner att det är speciellt för dem! Ett stort lycka till med Din kommande show.
Bonnierförlagen

David var en succé!
HRG Nordic

Stort tack…
…för din stand-up under vår middag i Winterviken i måndags David.
Du var otroligt rolig, bra och uppskattad 🙂
EGMONT

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision