Intresseanmälan

Doreen Månsson

Moderator, debattör och föreläsare inom likabehandling och mångfald

Doreen Månsson är prisbelönad tv-programutvecklare och programledare. Hon har skrivit grammisnominerad musik och haft en egen talkshow på SVT. Hennes breda bakgrund som samhällsreporter, programledare och debattör gör att hon passar i många sammanhang.

Doreen Månsson kan bokas som moderator, konferencier, debattledare, programledare eller föreläsare.

Presentation

Doreen Månsson som moderator
Doreen är en uppskattad moderator och konferencier med stor erfarenhet att leda allt från näringlivsdagar till galor. Hon är van vid såväl manus som improvisation och snabba vändningar. Hennes breda bakgrund som samhällsreporter, programledare och debattör gör att man kan lita på att hon med säker hand kan leda så väl samtal som lite ”knivigare” utfrågningar.

Doreen Månsson som föreläsare
Doreen är också en mycket uppskattad föreläsare med inriktning på likabehandling och hennes erfarenhet på området gör att hon har mycket att tillföra. Hon har lång erfarenhet av att arbeta med mångfald och kan med sin erfarenheter skapa en helt unik och för tillfället anpassad föreläsning.

Doreen har även gjort prisbelönt barnprogramserier för att öka förståelse för olikheter, hon har skrivit den grammisnominerade skivan ”Dilemman med Doreen” med antirasistiska texter som ofta spelas på SVT-B och hon har gjort den kristallennominerade dokumentärserien ” Välkomna nästan allihopa” som behandlade främlingsfientlighet inför förra valrörelsen.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg