Intresseanmälan

Doreen Månsson

Moderator, debattör och föreläsare inom likabehandling och mångfald

Doreen Månsson är prisbelönad tv-programutvecklare och programledare. Hon har skrivit grammisnominerad musik och haft en egen talkshow på SVT. Hennes breda bakgrund som samhällsreporter, programledare och debattör gör att hon passar i många sammanhang.

Doreen Månsson kan bokas som moderator, konferencier, debattledare, programledare eller föreläsare.

Presentation

Doreen Månsson som moderator
Doreen är en uppskattad moderator och konferencier med stor erfarenhet att leda allt från näringlivsdagar till galor. Hon är van vid såväl manus som improvisation och snabba vändningar. Hennes breda bakgrund som samhällsreporter, programledare och debattör gör att man kan lita på att hon med säker hand kan leda så väl samtal som lite ”knivigare” utfrågningar.

Doreen Månsson som föreläsare
Doreen är också en mycket uppskattad föreläsare med inriktning på likabehandling och hennes erfarenhet på området gör att hon har mycket att tillföra. Hon har lång erfarenhet av att arbeta med mångfald och kan med sin erfarenheter skapa en helt unik och för tillfället anpassad föreläsning.

Doreen har även gjort prisbelönt barnprogramserier för att öka förståelse för olikheter, hon har skrivit den grammisnominerade skivan ”Dilemman med Doreen” med antirasistiska texter som ofta spelas på SVT-B och hon har gjort den kristallennominerade dokumentärserien ” Välkomna nästan allihopa” som behandlade främlingsfientlighet inför förra valrörelsen.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision