Intresseanmälan

Effektiva & Engagerande Möten – Re-Boost

Denna Re-Boost kan genomföras efter till exempel Kickstart ”Effektiva och Engagerande Möten” på 2*50 minuter eller annan insats som handlat om att få effektivare möten.

Syfte – Re-boost syftar till att få en fortsatt förbättring och fokus på era möten – oavsett digitala, hybrida eller fysiska möten.

För vem – Re-boost passar för både dig som är mötesledare och/eller mötesdeltagare.

Omfattning
Re-Boost kan genomföras antingen 1 pass*50 minuter eller 2 pass*50 minuter.

Presentation

Kursupplägg

ALTERNATIV 1 – kursupplägg
Re-boost 1 pass*50 minuter med följande innehåll:

   • Uppföljning/avstämning på tidigare insats/utbildning. Vilka förbättringar och förändringar kring mötena upplever deltagarna själva? Finns det någon utmaning som vi kan hjälpa till med lösning på?
   • Repetition av de viktigaste delarna för att ett möte ska få full effekt från till exempe Basupplägg Effektiva Digitala Möten eller den insats ni tidigare haft kring möten.
   • Inspiration och mer kunskap för att förbättra de digitala mötena.

ALTERNATIV 2 – kursupplägg
Re-boost 2 pass*50 minuter med följande innehåll:

   • Uppföljning/avstämning på tidigare insats/utbildning. Vilka förbättringar och förändringar kring mötena upplever deltagarna själva? Finns det någon utmaning som vi kan hjälpa till med lösning på?
   • Repetition av de viktigaste delarna för att ett möte ska få full effekt från till exempel kickstart eller den insats ni tidigare haft kring möten.
   • Inspiration och kunskap för förbättra de digitala, fysiska eller hybrida mötena.
   • Här kan vi ägna ett 50 minuters pass till det ni vill att vi ska lägga fokus på såsom till exempel olika mötesmetoder, olika involveringsövningar, fördjupning i specifika möten som äger rum i organisationen. En skräddarsydd modul utifrån vad som är mest angeläget för er. Alternativt ägnar vi det sista 50 minuters-passet till att ge exempel på olika mötesformat och mötesmetoder samt vad dessa passar till.
   • Vi avslutar med en summering och reflektion där varje deltagare får göra ett comittment vad de själva vill bidra med för bättre möten.

Genomförande
Re-boost genomförs i det mötesverktyg ni önskar alternativt i Zoom som våra kursledare själva administrerar.
Re-Boost kan genomföras antingen 1 pass*50 minuter eller 2 pass*50 minuter med förslagsvis 10 minuters paus mellan de två passen.

Referenser

”Älskar att jag fick med mig så många konkreta tips och verktyg till bättre.”

”Tusen tack för en superbra dag tillsammans med er! Ni gjorde ett toppen jobb som var uppskattat av alla. Samtliga var verkligen nöjda med dagen, mycket energi och bra diskussioner. Jag bevittnar att alla är i gång med sina förbättringar – det är så spännande att se hur fort det har gått och redan gett resultat.”

”Bra workshop där er energi och kunskap till bättre möten verkligen smittar av sig.”

”Utbildningen var konkret, lösningsorienterad och grundad i engagemang och kompetens. Mycket nöjd.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg