Intresseanmälan

Effektiva & Engagerande Möten – Re-Boost

Denna Re-Boost kan genomföras efter till exempel Kickstart ”Effektiva och Engagerande Möten” på 2*50 minuter eller annan insats som handlat om att få effektivare möten.

Syfte – Re-boost syftar till att få en fortsatt förbättring och fokus på era möten – oavsett digitala, hybrida eller fysiska möten.

För vem – Re-boost passar för både dig som är mötesledare och/eller mötesdeltagare.

Omfattning
Re-Boost kan genomföras antingen 1 pass*50 minuter eller 2 pass*50 minuter.

Presentation

Kursupplägg

ALTERNATIV 1 – kursupplägg
Re-boost 1 pass*50 minuter med följande innehåll:

   • Uppföljning/avstämning på tidigare insats/utbildning. Vilka förbättringar och förändringar kring mötena upplever deltagarna själva? Finns det någon utmaning som vi kan hjälpa till med lösning på?
   • Repetition av de viktigaste delarna för att ett möte ska få full effekt från till exempe Basupplägg Effektiva Digitala Möten eller den insats ni tidigare haft kring möten.
   • Inspiration och mer kunskap för att förbättra de digitala mötena.

ALTERNATIV 2 – kursupplägg
Re-boost 2 pass*50 minuter med följande innehåll:

   • Uppföljning/avstämning på tidigare insats/utbildning. Vilka förbättringar och förändringar kring mötena upplever deltagarna själva? Finns det någon utmaning som vi kan hjälpa till med lösning på?
   • Repetition av de viktigaste delarna för att ett möte ska få full effekt från till exempel kickstart eller den insats ni tidigare haft kring möten.
   • Inspiration och kunskap för förbättra de digitala, fysiska eller hybrida mötena.
   • Här kan vi ägna ett 50 minuters pass till det ni vill att vi ska lägga fokus på såsom till exempel olika mötesmetoder, olika involveringsövningar, fördjupning i specifika möten som äger rum i organisationen. En skräddarsydd modul utifrån vad som är mest angeläget för er. Alternativt ägnar vi det sista 50 minuters-passet till att ge exempel på olika mötesformat och mötesmetoder samt vad dessa passar till.
   • Vi avslutar med en summering och reflektion där varje deltagare får göra ett comittment vad de själva vill bidra med för bättre möten.

Genomförande
Re-boost genomförs i det mötesverktyg ni önskar alternativt i Zoom som våra kursledare själva administrerar.
Re-Boost kan genomföras antingen 1 pass*50 minuter eller 2 pass*50 minuter med förslagsvis 10 minuters paus mellan de två passen.

Referenser

”Älskar att jag fick med mig så många konkreta tips och verktyg till bättre.”

”Tusen tack för en superbra dag tillsammans med er! Ni gjorde ett toppen jobb som var uppskattat av alla. Samtliga var verkligen nöjda med dagen, mycket energi och bra diskussioner. Jag bevittnar att alla är i gång med sina förbättringar – det är så spännande att se hur fort det har gått och redan gett resultat.”

”Bra workshop där er energi och kunskap till bättre möten verkligen smittar av sig.”

”Utbildningen var konkret, lösningsorienterad och grundad i engagemang och kompetens. Mycket nöjd.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium