Intresseanmälan

Emmanuel Ezra Överläkare, kirurg & författare till "Det goda mötet"

Fotograf
Martin Hugne

Det goda mötet: bemötande, etik, värderingar och krishantering

Livet är en lång rad möten. Vi möter människor privat och i våra yrkesroller. För Emmanuel Ezra är det goda mötet mellan människor viktigt. Men hur får vi till det goda mötet?

Presentation

Emmanuel Ezra är en mycket uppskattad föreläsare inom områdena bemötande, värderingar, etik och krishantering. Men Emmanuel är också överläkare och kirurg. Han talar om hur viktigt det är att få bort alla förutfattade meningar om människor och att i stället närma sig andra med öppenhet och nyfikenhet.

Emmanuel talar om att livet är en lång rad möten. Vi möter människor privat och i våra yrkesroller. Hur får vi till det goda mötet? En patient med obotlig cancer eller en med halsfluss, en aggressiv elev eller en arbetssökande, hur möter vi dem? I skolan, på banken, på arbetsförmedlingen, i kommunen och hemma på gatan pågår ständigt möten människor emellan. Har du funderat på hur ditt sätt att bemöta andra påverkar och formar dig?

Han är inte bara en mycket efterfrågad föreläsare, nu har han även debuterat som författare. I ”Det goda mötet” skriver Emmanuel Ezra om hur vi bemöter våra medmänniskor, professionellt och privat. Vad det är som gör att ett möte blir lyckat eller mindre lyckat.

Emmanuel Ezra är en mycket tankeväckande och inspirerande föreläsare som passar för alla som någon gång möter andra människor – och det gör vi ju alla. Han vänder sig i synnerhet till dig som genom ditt yrke eller på andra sätt är i daglig kontakt med människor. Emmanuels föreläsningar kännetecknas av värme, humor, kunskap och erfarenhet.

Exempel på teman och rubriker

 • Isberget – så lite vi vet, så snabbt vi dömer
 • Förväntningar och behov – kan vi påverka dem?
 • Kompetens och bemötande – hur hänger de ihop?
 • Värderingar – attityder – beteenden – hur hänger allt samman?

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg