Moderator med energi och bredd som utvecklar dina fysiska och digitala möten

Erica Sjölin trivs på scen och har förmågan att få andra människor att också trivas på scen. Med sin energi, erfarenhet och närvaro hjälper hon till att ta ditt möte till en ny nivå.

Erica säkerställer att den viktiga röda tråden är med, kommer med idéer som förhöjer upplevelsen och bollar gärna planering och tankar inför mötet. Med sin unika förmåga att skapa en bra atmosfär ser hon till att människor verkligen möts.

Presentation

Med Erica Sjölin som moderator får ni en proffsig samarbetspartner som är med inför, under och efter ert möte. Hon har arbetat inom en rad branscher, från fastighetsbranschen till entreprenörs- och start up miljöer. Hon är en nyfiken generalist som trivs med att arbeta i olika miljöer och sammanhang. Digitala möten och konferenser likväl som ”vanliga” fysiska möten är inga problem.

Erica är även diplomerad och erfaren facilitator. En facilitator är van att leda workshops och andra typer och processer och Erica tar gärna med sig interaktiva metoder in i rollen som moderator.

Du kan även anlita Erica som projektledare för ditt digitala möte/workshop/konferens för att få till en helhet från idé till planering, genomförande och uppföljning. Hon tar hand om de små detaljerna och de stora penseldragen.

Hon är utbildad Yin yoga och dansinstruktör, så vill du ha något avslappnande eller pulshöjande med på mötet går det bra!

Erica arbetar på svenska, engelska och spanska.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision