Moderator med energi och bredd som utvecklar dina fysiska och digitala möten

Erica Sjölin trivs på scen och har förmågan att få andra människor att också trivas på scen. Med sin energi, erfarenhet och närvaro hjälper hon till att ta ditt möte till en ny nivå.

Erica säkerställer att den viktiga röda tråden är med, kommer med idéer som förhöjer upplevelsen och bollar gärna planering och tankar inför mötet. Med sin unika förmåga att skapa en bra atmosfär ser hon till att människor verkligen möts.

Presentation

Med Erica Sjölin som moderator får ni en proffsig samarbetspartner som är med inför, under och efter ert möte. Hon har arbetat inom en rad branscher, från fastighetsbranschen till entreprenörs- och start up miljöer. Hon är en nyfiken generalist som trivs med att arbeta i olika miljöer och sammanhang. Digitala möten och konferenser likväl som ”vanliga” fysiska möten är inga problem.

Erica är även diplomerad och erfaren facilitator. En facilitator är van att leda workshops och andra typer och processer och Erica tar gärna med sig interaktiva metoder in i rollen som moderator.

Du kan även anlita Erica som projektledare för ditt digitala möte/workshop/konferens för att få till en helhet från idé till planering, genomförande och uppföljning. Hon tar hand om de små detaljerna och de stora penseldragen.

Hon är utbildad Yin yoga och dansinstruktör, så vill du ha något avslappnande eller pulshöjande med på mötet går det bra!

Erica arbetar på svenska, engelska och spanska.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB