Intresseanmälan

Erik Blix Journalist, programledare, satiriker, professionell moderator & debattledare

Fotograf
Mattias Ahlm/Sveriges Radio

Mångsidig moderator och programledare

Erik Blix är flitigt anlitad som skicklig moderator, debattledare och intervjuare både inom underhållning och i mer seriösa sammanhang. Eriks signum är att kunna lyssna på deltagarna, formulera sig i ögonblicket, följa upp med belysande frågor och därefter sammanfatta kunskapen på ett lättförståeligt sätt. Han är särskilt bra på att hantera tunga och komplicerade ämnen så att de blir intressanta, till och med underhållande. Erik har även anlitats som skådespelare, där hans sublima och fyndiga anslag blir extra tydliga.

Presentation

Erik Blix är van vid krävande uppdrag där han måste förbereda sig genom att göra noggrann research, och utifrån varje ämnes specialitet göra föreställningen så uppskattad som möjligt.

Ett exempel är hans medverkan i Utbildningsradions TV-serie om en hållbar ekonomi ur nationalekonomisk synvinkel. Här behandlades ämnen som genteknik och ekologiska frågor på ett sätt som krävde en kombination av fantasi och ämneskunskap för att bli intressanta.

Erik åtar sig också uppdrag som facilitator eller processledare.

Erik Blix har också en ”lättare” sida. Han har en långvarig relation som redaktör och manusförfattare till SR:s samhällsprogram ”God morgon världen” med inslaget ”Public Service”, som bygger på en sofistikerad, en del skulle säkert säga akademisk, humortradition.

Han har också haft äran att vara redaktör och ansvarig utgivare för Grönköpings Veckoblad under de senaste sex åren. Det är Sveriges äldsta satirtidskrift, med en kunnig, kräsen och trogen läsekrets.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun