Underhållning med många rejäla skratt och reflektion med monologmakaren Erik Rolfhamre

Erik Rolfhamre har i över 25 år underhållit en stor mängd företag, organisationer och myndigheter med roliga och skräddarsydda framträdanden som är skrivna för just det aktuella sammanhanget. Under åren har han spelat många olika roller, exempelvis organisationskonsult, Viking Line-kapten, kommunpolitiker, präst, nytillträdd GD i Trafikverket, säkerhetschef, psykiatriker och många fler.

Erik är rolig, påläst och alltid smakfull! Publiken tror initialt att han verkligen är sin rollkaraktär. Efter en stund börjar vissa åhörare känna sig lätt förvirrade, medan andra tar fram sina anteckningsblock och börjar skriva. Så småningom förstår hela publiken att det hela är fiktion och spänningen släpper.

Presentation

Först samlar han in så mycket information som möjligt om evenemanget, såsom dess tema, deltagande yrkesgrupper, och andra föreläsare som medverkar.

Därefter väljer han ut en eller flera av sina rollfigurer som passar bäst för sammanhanget och presenterar en grov plan för uppdragsgivaren. När planen är godkänd börjar han fördjupa sig i ämnet och skriva framträdandet, tills han är nöjd med resultatet.

Därefter väljer han passande kläder, frisyr och, vid behov, skapar en powerpoint. Slutligen repeterar han framträdandet inför själva evenemanget.

Urval av tidigare beställare: Justitiedepartementet, Sveriges Byggföretag, FOREX, Svenska Kyrkan, Ovaco, Setterwalls Advokatbyrå, Uppsala Universitet, Statens Fastighetsverk, Handelshögskolan, Finansinspektionen samt många fler.

Erik Rolfshamre har en fil. kand. i internationell ekonomi från Uppsala Universitet och har gått Calle Flygares Teaterskola, NBV Teaterverkstad samt en kompletterande utbildning vid Teaterhögskolan i Malmö. Innan han startade Monologmakaren arbetade han i nästan tio år på ett antal teatrar runt om i landet med både drama och komedi. Jag har även gjort film och TV, krogshow, reklamfilm etc.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision