Intresseanmälan

Eva Forsberg Schinkler

Med fokus på företagskulturen

Eva Forsberg Schinkler är ledarskapskonsult, coach och föreläsare. Till vardags hjälper hon både företag och personer med att må bättre, finna balans och förfina sina prestationer.

Eva har fokus på företagskulturen, det vill säga de beteenden och attityder som råder i organisationen. Som föreläsare leder och utvecklar Eva Forsberg Schinkler ledningsgrupper, chefer och medarbetare i både professionell och personlig utveckling.

Presentation

Eva Forsberg Schinkler föreläsningar är präglade av både humor och allvar där hon delar med sig från en gedigen erfarenhet som konsult men också från alla hennes resor världen över där hon har mött människor från många olika kulturer.

Eva föreläser bland annat om livslust som livsstil och framångsrikt ledarskap. Genom att få en ökad förståelse hur du påverkar dig själv och din omgivning och om hur du kan dra nytta av detta, så kan du lära dig leva med – inte mot livet. Hennes framträdande frambringar lust och glädje – och skapar driv att vilja förändra.

Eva har lång erfarenhet som konsult i olika sammanhang och i olika företag – AstraZeneca, Capio, G4S och Ericsson är några av de företag hon arbetar med. Hon har arbetat internationellt och varit arbetsmiljökonsult i ett nationellt projekt med syfte att skapa långsiktig lösning för hälsostrategisk utveckling i organisationer.

Eva Forsberg Schinkler är dessutom utbildad i folkhälsovetenskap, beteendemedicin och hälsopsykologi och är legitimerad sjuksköterska. Hon har också hunnit med att arbeta inom SAS både som flygvärdinna och på SAS friskvårdsavdelning. Hon har studerat andra kulturer och urbefolkningars medicinska traditioner och har erfarenhet från resor i både den rika och fattiga delen av världen.

Exempel på teman och rubriker

 • Livslust
 • Arbetsglädje
 • Arbetsmiljö
 • Balans i livet
 • Chefsutveckling
 • Företagskultur
 • Vison och Mål
 • Förändringsprocesser
 • Krishantering
 • Ledarskap
 • Personlig utvecklig
 • Ayurveda Management – ta vara på människors olikheter i organisationen
 • Ayurveda – hur ett flertusenårigt hälsosystem kan skapa välbefinnande och hälsa

Referenser

Vi har fått positiva reaktioner på föreläsningen. Det känns jättebra och många har sagt att det var intressant och att de fått nya infallsvinklar. Bra jobbat!
Hälsostrateg, i Värmdö kommun

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium