Intresseanmälan

Eva Norrman Brandt Socionom, leg psykoterapeut, organisationskonsult & forskare inom området förändring och ledarskap

Transformativ förändring och ledarskap

Eva Norrman Brandt är socionom, leg psykoterapeut, organisationskonsult och forskare inom området förändring och ledarskap.

Idag mixar Eva utbildning för chefer och ledare med forskning inom förändringsområdet. Hon är en populär och etablerad författare inom förändring och ledarskap.

Eva kan anlitas för föreläsningar, workshops och hela utbildningsupplägg.

Presentation

Eva Norrman Brandt har efter mer än 15 år som bland annat kurator, psykoterapeut och projektledare inom landstinget i Stockholm sadlat om och har de senaste dryga tjugo åren arbetat med ledar- och medarbetarutveckling i olika företag och organisationer (bland annat SAS, Tieto Enator, Tyresö Kommun, Vårdförbundet, Sveriges Riksbank m. fl.)

Hon föreläser, designar och genomför olika utvecklingsinsatser för chefer och ledare. Hon har under  många år hjälp verksamheter att lyckas med kulturell förändring och att utveckla ett mer agilt ledarskap.

Området Transformativ (kulturpåverkande förändring) kopplat till ledarskap är ett aktuellt området där Eva har erfarenhet av hundratals klientcase, forskning och författarskap. Eva föreläsare också inom ledarskapsområdet.

Transformativ förändring utmanar grundläggande antaganden, sanningar och påverkar ledarskapet. Forskning och erfarenhet visar att vi som ledare måste agera samskapande, visionärt och med breda perspektiv på verksamheten man leder för att lyckas.

Eva har hjälpt ett stort antal kunder att göra handböcker i förändring där konkreta och lättbegripliga exempel blir de verktyg som chefen behöver för att kunna skriva förändring i sin vardag.

Hon har även skrivit en lic. avhandling (förändringsledning och vuxenutbildning, 2019 Jönköpings universitet) samt tre vetenskapliga artiklar på temat förändring och ledarskap.

Eva Norrman Brandt har skrivit en rad böcker såsom bästsäljaren Ny som chef (Sanoma utbildning 2012, 2017, 20220), Chefspraktikan – 7 vägar till modernt ledarskap (Liber förlag 2006), Taking the Lead (Sanoma utbildning 2013), Transformativ förändring och agilt ledarskap (Sanoma utbildning 2021).

Exempel på teman och rubriker

Populära teman på Evas föreläsningar och workshops är:

 • Ny som chef
 • Ledare utan formellt chefsmandat
 • Förändringsledning
 • Transformativ förändring
 • Att frigöra kraft och balansera medarbetarinflytande
 • Svåra samtal
 • Kommunikation
 • Feedback
 • Konflikthantering

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards