En värld i ständig förändring - Business, kreativitet, innovation & förändring

Fredrik Härén har föreläst i över 60 länder på 6 kontinenter, vilket gör honom till en av världens mest globala talare. Att tala inför en grupp med internationella deltagare kräver en helt speciell sorts förmåga för att kunna fånga intresse, underhålla och få fram ett budskap. Denna förmåga har Fredrik Härén utvecklat under sina över 20 år i branschen och kan visa dig hur man gör.

Presentation

Verksamheter som vill överleva i framtiden behöver global kompetens. I över två decennier har Fredrik Härén inspirerat människor världen över inom ämnen som idéer, kreativitet och globalt mindset. Med tydliga exempel och konkreta metoder visar en Fredrik Härén föreläsning hur du bygger en verksamhet som kan blomstra i vår globaliserade värld.

Fredrik Härén, utbildad vid Växjö universitet och CMSU i USA, har tillbringat många år i Asien och bor numera både i Singapore och i Stockholm. Åren utomlands har gett honom perspektiv på hur idéer och kreativitet tar sig uttryck i olika samhällen. Under en Fredrik Härén föreläsning talar han ofta varmt om det driv och den kreativa anda som finns i många affärsverksamheter i t.ex. Asien – och icke desto mindre den ödmjukhet inför och vilja att lära sig om andra länders affärsverksamheter som är mycket mer framträdande i det asiatiska än i det västerländska affärsklimatet.

Förutom att föreläsa om affärsverksamhet, innovation och kreativitet ur ett globalt perspektiv har Fredrik Härén skrivit flera böcker om dessa ämnen. “Idébok” var inkluderad i “the 100 best business books of all time” och hans senaste bok “One World. One Company.” handlar om hur man bygger ett genuint, verkligt globalt företag. Fredrik Härén är Sveriges enda CSP (Certified Speaking Professional), av cirka 1 000 i hela världen, och en av endast 30 “Global CSP” globalt.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium