Med fokus på mode och de senaste trenderna

Frida Zetterström fördelar sin tid mellan uppdrag inom alla former av media, programledare, föreläsare och skribent. Hon medverkar regelbundet i Sveriges Radio, Göteborgs Posten samt i TV4 Nyhetsmorgon.

Frida har genom åren lett mönten, konferenser, panelsamtal och diskussioner inom allt från medicinteknik till segling, rymdinnovationer, samhällsbyggnation, underhållning och turism på både svenska och engelska. Ett urval av uppdragsgivare är: Latour, ICA, Svenska Mässan, Göteborg & Co, Loomis, Chalmers, Serneke, Ellos, Wellsepect, Stena Recycling, mfl.

Vill du veta mer om Frida Zetterström som moderator eller om hennes föreläsningar kontakta oss på Skillspartner.

Presentation

Frida Zetterström har arbetat som frilansjournalist & egenföretagare i över 20 år och trivs allra bäst bakom en mikrofon, framför en kamera, med en penna i handen eller på en scenen framför publik.

Hon drivs av nyfikenhet och har genom åren jobbat med så vitt skilda ämnen som segling, litteratur och samhällsbyggnation. Frida jobbar dessutom som modejournalist och stylist, och har därför stenkoll på de senaste trenderna.

Frida som moderator eller konferencier
Utmaningen och det roliga med ett konferenciers- och moderatorsuppdrag är att lyckas fånga åhörarna. Fridas styrka är hennes genuina nyfikenhet på andra människor. Den och en ständig lust att förmedla och kommunicera driver henne framåt. Fridas målsättning med en intervju eller ett inslag är att du som tittar, eller lyssnar, skall få reda på saker som du alltid undrat. Eller aldrig ens vetat att du undrat.

Frida Zetterström håller även föreläsningar om sin karriär om inredning och styling.

Många företag och organisationer säger sig vilja uppmuntra det individuella uttrycket, och att medarbetarna ”tänker utanför boxen” i sitt dagliga arbete. Med sin nya föreläsning ”Modemakt – så skaffar du dig kläd(själv)förtroende! utmanar Frida i den här föreläsningen sina åhörare att blicka inåt i organisationen, och ta sig en titt på sig själva – och varandra – och fundera ett varv kring HUR inspirerande det egentligen ser ut. Vad står dom outtalade klädkoderna för och hur kan vi jobba runt dom?

Exempel på teman och rubriker

Så bygger du en framgångsrik karriär i media- och modevärlden
I den här föreläsningen får vi följa med på resan genom ett fundamentalt förändrat medialandskap, och i en minst lika förändrad modevärld. Vi får ta del av en karriär som började med ett stort misstag, formades i gammelmedia via public service, till att idag spänna över i sort sett alla mediaformer du kan tänka dig.

Frida Zetterquist bjuder med humor och värme på både lärdomar och misstag, men ger framförallt konkreta tips kring hur du lyckas i branschen. Hur du tar betalt för din tid och hur du bäst utvärderar uppdrag, hur du lyckas i media- och modevärlden med andra ord.

Modemakt – så skaffar du dig kläd(själv)förtroende!
Tvärt emot vad många kollegor i modebranschen förespråkar så anser inte Frida att man nödvändigtvis måste hitta sin EGEN stil för att få ökat kläd(själv)förtroende. Modemakt handlar snarare om att lära sig använda kläder för att kommunicera, och att förstärka det budskap du önskar förmedla i varje given situation.

I den här föreläsningen tar Frida humor och värme med oss in i den värld av kommunikation som mode faktiskt är, och utmanar oss att ifrågasätta våra egna invanda mönster och beteenden när det gäller vad vi väljer att klä på oss på morgonen. Vi får en crash course i mäktiga plagg, lär oss undvika klassiska modemissar, och serveras dessutom flera handfasta tips kring hur man kan tänka för att med hjälp av mode och trender förstärka intrycket av den du är, och det du vill säga. Hur du skaffar dig MODEMAKT med andra ord

Referenser

Jag känner mig alltid trygg när Frida är inblandad. Hon är alltid påläst och väl förberedd. Otroligt professionell i precis alla detaljer, det finns inget som lämnas åt slumpen. Dessutom är Frida en otroligt härlig människa som alltid bjuder på skratt, glädje, energi och bra idéer! Jag ser fram emot nästa gig tillsammans!
PR Director We are Relevent

Det har varit ett sant nöje att arbeta med Frida Zetterström som konferencier och flygande reporter under invigningen av Gamla Ullevi. Frida har med sin varma, positiva framtoning och professionalism en exeptionell förmåga att finna sig i olika situationer. För oss som eventproducent är detta en stor trygghet. Frida är mycket rutinerad, väl förberedd och har dessutom en otrolig energi och out-put på scenen som sätter sin goda prägel på arrangemanget. Vi ser fram emot att jobba med Frida igen.
Produktionsledare, Invigningen av Gamla Ullevi EventK

Frida har en unik förmåga att leda och engagera publiken genom att bjuda på sig själv på ett personligt så väl som professionellt plan. Hon är extremt rutinerad, förberedd och kommer gärna med egna idéer på hur man kan få fram det bästa ur kvällen. Det är alltid ett lika stort nöje att få jobba med Frida som sprider så mycket glädje och energi i gruppen. Vi ger henne våra varmaste rekommendationer.
Junior Brand Manager och projektledare, Max Factor och Olay Roadshow 2010 Scandinavian Cosmetics AB

Frida har en fantastisk förmåga att få alla att känna sig bekväma: elever, lärare och jury. Hon är proffsig, rutinerad och tar ansvar för att helheten blir spännande för publiken. Därför har vi valt att jobba med Frida i år igen.
Projektledare Future City

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun