Intresseanmälan

Frida Zetterström Modejournalist, stylist & programledare

Med fokus på mode och de senaste trenderna

Frida Zetterström fördelar sin tid mellan uppdrag inom alla former av media, programledare, föreläsare och skribent. Hon medverkar regelbundet i Sveriges Radio, Göteborgs Posten samt i TV4 Nyhetsmorgon.

Frida är en välanlitad konferencier och moderator för både företagsarrangemang och publika tillställningar. Hon är utbildad i muntlig framställning, kommunikation och retorik både i USA och i Sverige.

Vill du veta mer om Frida Zetterström som moderator eller om hennes föreläsningar kontakta oss på Skillspartner.

Presentation

Frida Zetterström drivs av nyfikenhet och har genom åren jobbat med så vitt skilda ämnen som segling, litteratur och samhällsbyggnation. Frida jobbar dessutom som modejournalist och stylist, och har därför stenkoll på de senaste trenderna.

Utmaningen och det roliga med ett konferenciers- och moderatorsuppdrag är att lyckas fånga åhörarna. Fridas styrka är hennes genuina nyfikenhet på andra människor. Den och en ständig lust att förmedla och kommunicera driver henne framåt. Fridas målsättning med en intervju eller ett inslag är att du som tittar, eller lyssnar, skall få reda på saker som du alltid undrat. Eller aldrig ens vetat att du undrat.

Frida Zetterström håller även föreläsningar om sin karriär om inredning och styling.

Referenser

Jag känner mig alltid trygg när Frida är inblandad. Hon är alltid påläst och väl förberedd. Otroligt professionell i precis alla detaljer, det finns inget som lämnas åt slumpen. Dessutom är Frida en otroligt härlig människa som alltid bjuder på skratt, glädje, energi och bra idéer! Jag ser fram emot nästa gig tillsammans!
PR Director We are Relevent

Det har varit ett sant nöje att arbeta med Frida Zetterström som konferencier och flygande reporter under invigningen av Gamla Ullevi. Frida har med sin varma, positiva framtoning och professionalism en exeptionell förmåga att finna sig i olika situationer. För oss som eventproducent är detta en stor trygghet. Frida är mycket rutinerad, väl förberedd och har dessutom en otrolig energi och out-put på scenen som sätter sin goda prägel på arrangemanget. Vi ser fram emot att jobba med Frida igen.
Produktionsledare, Invigningen av Gamla Ullevi EventK

Frida har en unik förmåga att leda och engagera publiken genom att bjuda på sig själv på ett personligt så väl som professionellt plan. Hon är extremt rutinerad, förberedd och kommer gärna med egna idéer på hur man kan få fram det bästa ur kvällen. Det är alltid ett lika stort nöje att få jobba med Frida som sprider så mycket glädje och energi i gruppen. Vi ger henne våra varmaste rekommendationer.
Junior Brand Manager och projektledare, Max Factor och Olay Roadshow 2010 Scandinavian Cosmetics AB

Frida har en fantastisk förmåga att få alla att känna sig bekväma: elever, lärare och jury. Hon är proffsig, rutinerad och tar ansvar för att helheten blir spännande för publiken. Därför har vi valt att jobba med Frida i år igen.
Projektledare Future City

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards