Intresseanmälan

Gabriella Ahlström

Fotograf
Joel Nilsson

Moderator som täcker in de flesta samhällsfrågor

Gabriella Ahlström är en erfaren och prisbelönt moderator och tar sig an uppdrag på både svenska och engelska inom de flesta samhällsfrågor men med särskilt fokus på forskning, kultur, litteratur, migration och asylpolitik, miljö och hållbarhet, utbildning, arbetsmarknad, vård, psykiatri och jämställdhet. Hon är van att leda allt från stora direktsända konferenser till seminarier, workshops och samtal i det mindre formatet.

Presentation

Gabriella Ahlström är ofta med och deltar redan under planeringen tillsammans med uppdragsgivaren och vid sidan av rollen som moderator/processledare tar hon gärna ett aktivt producentansvar under förberedelsearbetet.

Bland hennes återkommande uppdragsgivare märks bland andra: Stockholms Universitet, Socialstyrelsen, Regeringskansliet, SKL, Kriminalvården, Länsstyrelsen, Folkhälsomyndigheten, Försäkringskassan, Skolverket, Svensk Biblioteksförening, Fondbolagens förening, Rikspolisstyrelsen, Diskrimineringsombudsmannen, Gothia Fortbildning, Sveriges Radio, Stadsteatern/Internationell Författarscen, Bokmässan och Författarförbundet, Unesco,

Bakgrund
Gabriella Ahlström har en bakgrund som samhälls- och kulturjournalist på bland annat Dagens Nyheter och Sveriges Radio. De senaste tjugo åren har hon riktat in sin journalistiska verksamhet på att moderera konferenser, leda paneldebatter och samtal och processleda workshops i större eller mindre format. Lika länge har man också kunnat höra henne som en av ’spanarna’ i P1:s populära program med samma namn.

Författare
Vid sidan av arbetet som moderator är Gabriella verksam som skönlitterär författare. Hon har bland annat gett ut de kritikerrosade romanerna De Oförglömliga (Norstedts, 2009) och Sirener (Norstedts, 2014).

I jui 2019 är kommer hennes nya roman ”Hemma hos andra” (Polaris).

Referenser

Vi är jättenöjda med Gabriella. Hon gjorde ett fantastiskt jobb före och under dagarna. Hennes intresse och engagemang med bl.a. föreläsarna innan dagarna bidrog till att de kände sig mer lugna inför sitt eget framträdande. Kul att få jobba med en så professionell moderator! Hoppas att hon kände sig nöjd med oss också.
Kriminalvårdens Huvudkontor

Påläst, väl förberedd, engagerad, duktig moderator. Varm och tillgänglig och inte minst håller röda tråden och håller intresset uppe.
MSD

Påläst och intresserad. Bra driv. Tempo i diskussion och mycket sympatisk.
Teknikdelegationen

Ödmjuk och väl insatt/påläst. Ledde samtalet framåt utan att ta bort fokus från frågorna eller ta utrymmet för att spegla sig själv. Det var ett svårt uppdrag med många i panelen, men Gabriella klarade det galant.
Skatteverket

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB