Intresseanmälan

Gabriella Ahlström

Fotograf
Joel Nilsson

Moderator som täcker in de flesta samhällsfrågor

Gabriella Ahlström är en erfaren och prisbelönt moderator och tar sig an uppdrag på både svenska och engelska inom de flesta samhällsfrågor men med särskilt fokus på forskning, kultur, litteratur, migration och asylpolitik, miljö och hållbarhet, utbildning, arbetsmarknad, vård, psykiatri och jämställdhet. Hon är van att leda allt från stora direktsända konferenser till seminarier, workshops och samtal i det mindre formatet.

Presentation

Gabriella Ahlström är ofta med och deltar redan under planeringen tillsammans med uppdragsgivaren och vid sidan av rollen som moderator/processledare tar hon gärna ett aktivt producentansvar under förberedelsearbetet.

Bland hennes återkommande uppdragsgivare märks bland andra: Stockholms Universitet, Socialstyrelsen, Regeringskansliet, SKL, Kriminalvården, Länsstyrelsen, Folkhälsomyndigheten, Försäkringskassan, Skolverket, Svensk Biblioteksförening, Fondbolagens förening, Rikspolisstyrelsen, Diskrimineringsombudsmannen, Gothia Fortbildning, Sveriges Radio, Stadsteatern/Internationell Författarscen, Bokmässan och Författarförbundet, Unesco,

Bakgrund
Gabriella Ahlström har en bakgrund som samhälls- och kulturjournalist på bland annat Dagens Nyheter och Sveriges Radio. De senaste tjugo åren har hon riktat in sin journalistiska verksamhet på att moderera konferenser, leda paneldebatter och samtal och processleda workshops i större eller mindre format. Lika länge har man också kunnat höra henne som en av ’spanarna’ i P1:s populära program med samma namn.

Författare
Vid sidan av arbetet som moderator är Gabriella verksam som skönlitterär författare. Hon har bland annat gett ut de kritikerrosade romanerna De Oförglömliga (Norstedts, 2009) och Sirener (Norstedts, 2014).

I jui 2019 är kommer hennes nya roman ”Hemma hos andra” (Polaris).

Referenser

Vi är jättenöjda med Gabriella. Hon gjorde ett fantastiskt jobb före och under dagarna. Hennes intresse och engagemang med bl.a. föreläsarna innan dagarna bidrog till att de kände sig mer lugna inför sitt eget framträdande. Kul att få jobba med en så professionell moderator! Hoppas att hon kände sig nöjd med oss också.
Kriminalvårdens Huvudkontor

Påläst, väl förberedd, engagerad, duktig moderator. Varm och tillgänglig och inte minst håller röda tråden och håller intresset uppe.
MSD

Påläst och intresserad. Bra driv. Tempo i diskussion och mycket sympatisk.
Teknikdelegationen

Ödmjuk och väl insatt/påläst. Ledde samtalet framåt utan att ta bort fokus från frågorna eller ta utrymmet för att spegla sig själv. Det var ett svårt uppdrag med många i panelen, men Gabriella klarade det galant.
Skatteverket

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg