Fotograf
Anti Wendel

En av Sveriges ledande experter på kroppsspråk & ickeverbal kommunikation

Gabriella Lockwall har mer är tjugo års erfarenhet av att utbilda, coacha och föreläsa inom kroppsspråk och ickeverbal kommunikation och anses idag vara en av Sveriges ledande inom området. Gabriellas mission är att hjälpa människor att bli av med sin talarrädsla, sina fysiska ickeverbala ovanor eller sin nervositet. Kort sagt att bli bättre på att kommunicera med andra.

Gabriella blir ofta citerad angående den ickeverbala kommunikationen i  TV, radio och tidningar som DN, SVD och tidningen Chef.

Presentation

Gabriella utbildar i och föreläser om det personliga kroppsspråket samt röstteknik via skådespelartekniker, och hennes utbildningar och föreläsningar kan ha olika inriktning såsom värdskapet, försäljningen och mötet på arbetsplatsen.  

Hon föreläser även om de ickeverbala kulturella skillnaderna samt om härskarteknik och konflikthantering. Allt genom att ge tydliga praktiska exempel via tydliga rollspel. 

Med humor och praktiska exempel belyser Gabriella vanliga utmaningar och visar enkla metoder och tips som hjälper till att öka medvetenheten och stärka den ickeverbala kommunikationen. Hennes föreläsningar och workshops är fulla av dråpliga och rörande historier som skapar hög igenkänning hos deltagarna.

Hon utbildar och föreläser återkommande för näringslivet, kommuner och landsting och hon har alltid pågående coachinguppdrag. 

Gabriella Lockwall är utbildad skådespelare på The Royal Scottish Academy of Music and Drama i Glasgow. Hon har en Bachelor of Arts i pedagogik, röst och talteknik, kroppsspråk och kroppsuppfattning

Gabriella har också givit ut boken ”Inte en kroppsspråksbok” (Idus Förlag).

Gabriella har en lång rad av återkommande kunder sedan lång tid tillbaka. Några exempel är Stockholms Universitet, Organisationen Ledarna, Calle Flygare Teaterskola, Bonnier AB, Evidence AB och Vasamuseet, m.fl., m.fl.

Exempel på teman och rubriker

Gabriella Lockwall föreläser och utbildar om;

 • Kroppsspråk, rörelsemönster och utstrålning
 • Röst- & talteknik
 • Status- & ponduskoll
 • Konflikthantering
 • Stresshantering och avslappningsteknik
 • Ickeverbala kulturella skillnader

Referenser

En både roande och upplyftande föreläsning som garanterat kommer att fortsätta inspirera och utveckla långt efter att man deltagit.
Deltagare guideutbildningen, Vasamuséet

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg