Intresseanmälan

Göran Gabrielsson Imitationskomiker, entertainer och artist

Underhållare med imitation som specialitet

Den som anlitar Göran Gabrielsson som imitationskomiker får en fullfjädrad entertainer och en rutinerad artist med djup erfarenhet av showbusiness – ett proffs helt enkelt.

Möjligheterna att använda Göran Gabrielssons unika imitationsförmåga är många. Han uppträder på skiftande tillställningar, allt från middagar i regeringskansliet till framträdande på utomhusscen vid en marknad, eller så ingår med flera inslag i dagsprogrammet på en kongress eller konferens.

Presentation

Göran Gabrielsson imiterar inte bara med rösten utan med hela kroppen, vilket gör att han ofta anlitas i olika TV-program. Men han kan inte bara imitera kända personer, utan egentligen vem som helst efter ett kort möte. Vilket ofta leder till succé.

”…alla andra som vill kalla sig imitatörer borde lyssna och
lära av Göran Gabrielsson – han står i en klass för sig i den branschen”.
– Aftonbladet

På reportoaren står bland annat David Batra, Hans Rosling, Stefan Löfvén, Kungen, Plura, Donald Trump och många, många fler.

Göran har både de praktiska och teoretiska kunskaperna kring hur ett evenemang blir lyckat. Han underhåller i olika former; helmaskerad, ibland bara med röster och gester, och han kan också ”dyka upp osynlig” – i form av ett fejkat telefonsamtal.

Möjligheterna att använda Göran Gabrielssons unika imitationsförmåga är många. Han uppträder på skiftande tillställningar, alltifrån middagar i regeringskansliet till framträdande på utomhusscen vid en marknad, eller att han ingår i dagsprogrammet på en kongress eller konferens.

Särskilt intressant för många uppdragsgivare är att han kan specialskriva framföranden för specifika företagsarrangemang där han väver in produkter, olika aspekter på företaget och inte minst olika personer på företaget. Du kommer inte bli besviken om du anlitar Göran – professionell imitatör sedan 1987.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun