Intresseanmälan

Göran Gabrielsson Imitationskomiker, entertainer och artist

Underhållare med imitation som specialitet

Den som anlitar Göran Gabrielsson som imitationskomiker får en fullfjädrad entertainer och en rutinerad artist med djup erfarenhet av showbusiness – ett proffs helt enkelt.

Möjligheterna att använda Göran Gabrielssons unika imitationsförmåga är många. Han uppträder på skiftande tillställningar, allt från middagar i regeringskansliet till framträdande på utomhusscen vid en marknad, eller så ingår med flera inslag i dagsprogrammet på en kongress eller konferens.

Presentation

Göran Gabrielsson imiterar inte bara med rösten utan med hela kroppen, vilket gör att han ofta anlitas i olika TV-program. Men han kan inte bara imitera kända personer, utan egentligen vem som helst efter ett kort möte. Vilket ofta leder till succé.

”…alla andra som vill kalla sig imitatörer borde lyssna och
lära av Göran Gabrielsson – han står i en klass för sig i den branschen”.
– Aftonbladet

På reportoaren står bland annat David Batra, Hans Rosling, Stefan Löfvén, Kungen, Plura, Donald Trump och många, många fler.

Göran har både de praktiska och teoretiska kunskaperna kring hur ett evenemang blir lyckat. Han underhåller i olika former; helmaskerad, ibland bara med röster och gester, och han kan också ”dyka upp osynlig” – i form av ett fejkat telefonsamtal.

Möjligheterna att använda Göran Gabrielssons unika imitationsförmåga är många. Han uppträder på skiftande tillställningar, alltifrån middagar i regeringskansliet till framträdande på utomhusscen vid en marknad, eller att han ingår i dagsprogrammet på en kongress eller konferens.

Särskilt intressant för många uppdragsgivare är att han kan specialskriva framföranden för specifika företagsarrangemang där han väver in produkter, olika aspekter på företaget och inte minst olika personer på företaget. Du kommer inte bli besviken om du anlitar Göran – professionell imitatör sedan 1987.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium