Intresseanmälan

Gunnar Wrede Moderator och ekonomijournalist

Skapar scennärvaro i kombination med ämneskunskaper

Gunnar Wrede är en moderator med naturbegåvning för scenen med stor vana vid längre live-intervjuer från TV och konferenser. Gunnar är en erfaren ekonomijournalist och redaktionschef med goda ämneskunskaper, stort nätverk och god stilistisk förmåga i tal och skrift.

Hans specialitet att förklara komplicerade sammanhang på ett enkelt sätt samt att driva och leda redaktionellt arbete.

Gunnar Wrede har också så stor erfarenhet av mediaträningsuppdrag.

Presentation

Gunnar Wrede är yrkesmässigt fostrad i snabbt nyhetstempo på Dagens Industri och TV4.Som moderator förstår Gunnar Wrede vikten av att hålla ett medryckande tempo och dynamisk energi, skapa givande dialog och debatt i paneler, och få deltagare att vara tydlig. Gunnar Wrede har lätt att skapa en trevlig stämning med lite skratt, samtidigt som han om det behövs kan pressa gästerna på deras ömma punkter.

När Gunnar Wrede tar uppdrag som moderator är hans specialområden ekonomi, finans, börs, sparande, pensioner, nationalekonomi, konkurrenskraft, arbetsmarknad, kompetensförsörjning, it, digitalisering, energi, industriproduktion, livsmedel, hållbarhet, och fastigheter.

Gunnar Wrede tar uppdrag moderator på svenska, engelska, danska, norska.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti
* Obligatoriska fält
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

Kundutlåtanden

"Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

Ingemar Gustavsson, Actemium

"Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

Fredrik Göransson, Nine Yards