Intresseanmälan

Gunnar Wrede Moderator och ekonomijournalist

Skapar scennärvaro i kombination med ämneskunskaper

Gunnar Wrede är en moderator med naturbegåvning för scenen med stor vana vid längre live-intervjuer från TV och konferenser. Gunnar är en erfaren ekonomijournalist och redaktionschef med goda ämneskunskaper, stort nätverk och god stilistisk förmåga i tal och skrift.

Hans specialitet att förklara komplicerade sammanhang på ett enkelt sätt samt att driva och leda redaktionellt arbete.

Gunnar Wrede har också så stor erfarenhet av mediaträningsuppdrag.

Presentation

Gunnar Wrede är yrkesmässigt fostrad i snabbt nyhetstempo på Dagens Industri och TV4.Som moderator förstår Gunnar Wrede vikten av att hålla ett medryckande tempo och dynamisk energi, skapa givande dialog och debatt i paneler, och få deltagare att vara tydlig. Gunnar Wrede har lätt att skapa en trevlig stämning med lite skratt, samtidigt som han om det behövs kan pressa gästerna på deras ömma punkter.

När Gunnar Wrede tar uppdrag som moderator är hans specialområden ekonomi, finans, börs, sparande, pensioner, nationalekonomi, konkurrenskraft, arbetsmarknad, kompetensförsörjning, it, digitalisering, energi, industriproduktion, livsmedel, hållbarhet, och fastigheter.

Gunnar Wrede tar uppdrag moderator på svenska, engelska, danska, norska.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision