Hållbarhet och Affärer

Gustav Stenbeck, miljöaktivisten som blev riskkapitalist.

Gustav har mer än 20 års erfarenhet från hållbarhetsområdet och jobbar idag exklusivt i området där hållbarhet och affärer möts. Han tror fullt och fast på förändringskraften i bolag och organisationer och vill med varje föreläsning påvisa hur världsförändring kommer nerifrån och hur bolag kan ta fasta på detta för att både förändra världen till det bättre och tjäna pengar.

Presentation

Gustavs föreläsningar är fyllda med fart, med många skratt och mycket inspiration. De är fast förankrade i Gustavs erfarenheter av att bygga och finansiera bolag.

Idag är Gustav Stenbeck VD för en tech startup i Stockholm och är investerad i en handfull bolag i Norden. Innan dess var han hållbarhetschef på Petter Stordalens Nordic Choice och utsågs under den tiden till en av Sveriges tre bästa hållbarhetschefer.

Fokus i Gustavs föreläsningar ligger på varför hållbarhet är så stort i dagens samhälle och varför det kommer fortsätta växa, miljö- och hållbarhetsfrågorna har en vetenskaplig bakgrund men det är långt ifrån hela förklaringen. Han exemplifierar ofta med bolag och organisationer som framgångsrikt använder sig av hållbarhetsfrågorna framgångsrikt för att skapa mer lönsamma affärer.

Gustav har ett brinnande engagemang för bolag, organisationer och myndigheters förändringskraft. När publiken lämnar en av Gustavs föreläsningar så gör de det med nyvunnet engagemang och kunskap. Kanske lämnar de även med en önskan att förändra världen.

Gustav Stenbeck är en av Sveriges mest anlitade föreläsare och 2019 nominerades han till Årets Talare.

Gustavs föreläsningar är fyllda med fart, med många skratt och mycket inspiration. De är fast förankrade i Gustavs erfarenheter av att bygga och finansiera bolag. (Gustavs föreläsningar är fyllda med fart, med många skratt och mycket inspiration. De är fast förankrade i Gustavs erfarenheter av att bygga och finansiera bolag. (foto A Rickstrand)

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun