Där hållbara och lönsamma affärer möts

Gustav Stenbeck är miljöaktivisten som blev riskkapitalist, entreprenör och börs-VD. Han pratar om hur hållbarhet just nu formar om hur vi gör affärer och hur dagens bolag kan förbli relevanta inför både dagens och morgondagens kunder. På ett fartfyllt och roligt sätt benar Gustav ut komplexa begrepp och modeller varpå publiken som lämnar Gustavs föreläsning gör det med en stor dos kunskap, många skratt och mycket inspiration.

Presentation

Gustavs föreläsningar är fyllda med fart, med många skratt och mycket inspiration. De är fast förankrade i Gustavs erfarenheter av att bygga och finansiera bolag.

Idag är Gustav Stenbeck VD för en tech startup i Stockholm och är investerad i en handfull bolag i Norden. Innan dess var han hållbarhetschef på Petter Stordalens Nordic Choice och utsågs under den tiden till en av Sveriges tre bästa hållbarhetschefer.

Fokus i Gustavs föreläsningar ligger på varför hållbarhet är så stort i dagens samhälle och varför det kommer fortsätta växa, miljö- och hållbarhetsfrågorna har en vetenskaplig bakgrund men det är långt ifrån hela förklaringen. Han exemplifierar ofta med bolag och organisationer som framgångsrikt använder sig av hållbarhetsfrågorna framgångsrikt för att skapa mer lönsamma affärer.

Gustav har ett brinnande engagemang för bolag, organisationer och myndigheters förändringskraft. När publiken lämnar en av Gustavs föreläsningar så gör de det med nyvunnet engagemang och kunskap. Kanske lämnar de även med en önskan att förändra världen.

Gustav Stenbeck har de senaste fem åren byggt upp börsnoterat Mestro som är ett techbolag som mäter och visualiserar energiförbrukning i stora fastighetsbestånd. Han har även föreläst för allting från elgrossister till fastighetsjättar kring frågor om hållbarhet och innovation.

Gustavs föreläsningar är fyllda med fart, med många skratt och mycket inspiration. De är fast förankrade i Gustavs erfarenheter av att bygga och finansiera bolag. (Gustavs föreläsningar är fyllda med fart, med många skratt och mycket inspiration. De är fast förankrade i Gustavs erfarenheter av att bygga och finansiera bolag. (foto A Rickstrand)

Referenser

”Jag har haft förmånen att över åren engagera och samarbeta med en rad talare av världsklass. Gustav Stenbeck hör definitivt hemma på den nivån. Skarp, påtagligt uppdaterad, relevant, pedagogisk och direkt underhållande. Gustav sprider både kunskap och glädje i en väl balanserad mix och i ett dynamiskt tempo. Alla utvärderingar från publiken har bekräftat Gustavs genomslag och förmåga via högsta betyg i utvärderingarna. En glädje i alla avseenden att samarbeta med Gustav.”
Kai Sundström, Almi

”Gustav är fantastiskt bra på att fånga publikens uppmärksamhet och skapa igenkänning, samtidigt som han kommunicerar viktiga budskap kring hållbarhet och lönsamma affärer. För att lyckas med arbetet mot hållbarare affärer behöver den breda massan vara med på tåget, och Gustav är en stjärna på att väcka liv i det engagemanget. Strålande, träffsäker och ”hållbarhets rock-star” var feedback som lyftes om Gustavs dragning efter vår konferens där både medarbetar och samarbetspartners deltog.”
Klara Tengstrand, Office Management

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB