Hållbarhet och Affärer

Gustav Stenbeck, miljöaktivisten som blev riskkapitalist.

Gustav har mer än 20 års erfarenhet från hållbarhetsområdet och jobbar idag exklusivt i området där hållbarhet och affärer möts. Han tror fullt och fast på förändringskraften i bolag och organisationer och vill med varje föreläsning påvisa hur världsförändring kommer nerifrån och hur bolag kan ta fasta på detta för att både förändra världen till det bättre och tjäna pengar.

Presentation

Gustavs föreläsningar är fyllda med fart, med många skratt och mycket inspiration. De är fast förankrade i Gustavs erfarenheter av att bygga och finansiera bolag.

Idag är Gustav Stenbeck VD för en tech startup i Stockholm och är investerad i en handfull bolag i Norden. Innan dess var han hållbarhetschef på Petter Stordalens Nordic Choice och utsågs under den tiden till en av Sveriges tre bästa hållbarhetschefer.

Fokus i Gustavs föreläsningar ligger på varför hållbarhet är så stort i dagens samhälle och varför det kommer fortsätta växa, miljö- och hållbarhetsfrågorna har en vetenskaplig bakgrund men det är långt ifrån hela förklaringen. Han exemplifierar ofta med bolag och organisationer som framgångsrikt använder sig av hållbarhetsfrågorna framgångsrikt för att skapa mer lönsamma affärer.

Gustav har ett brinnande engagemang för bolag, organisationer och myndigheters förändringskraft. När publiken lämnar en av Gustavs föreläsningar så gör de det med nyvunnet engagemang och kunskap. Kanske lämnar de även med en önskan att förändra världen.

Gustav Stenbeck är en av Sveriges mest anlitade föreläsare och 2019 nominerades han till Årets Talare.

Gustavs föreläsningar är fyllda med fart, med många skratt och mycket inspiration. De är fast förankrade i Gustavs erfarenheter av att bygga och finansiera bolag. (Gustavs föreläsningar är fyllda med fart, med många skratt och mycket inspiration. De är fast förankrade i Gustavs erfarenheter av att bygga och finansiera bolag. (foto A Rickstrand)

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium