Fotograf
Pontus Höök

Skrattet är den kortaste vägen mellan två människor

Det är verkligen helt sant att skrattet är den kortaste vägen mellan två människor! Men det är mer än bara en genväg. Komiken överraskar oss och gör verkligheten lite galen för ett tag, så att vi släpper taget och följer med, dit rätt eller fel inte finns, där vi inte tänker utan bara känner, och det … är magi.

Med över 20 års erfarenhet underhåller komikern Håkan Berg med högt tempo och kvalitet in i minsta detalj. Ofta har Håkan med sig musikern Micke Svahn som sidekick.

Håkan Berg charmar publiken med humoristisk och musikalisk underhållning som saknar motstycke.

Presentation

Showkomiker
På scenen förvandlas Håkan Berg till en fullfjädrad entertainer som rör sig obehindrat mellan trolleri, sångnummer och komiska situationer. Addera en touch av oväntade vändningar samt massor av humor och du börjar förstå varför showen har beskrivits som ”sanslös och helt underbar”.

Både press och publik har liknat Håkan Bergs humorstil på scenen med giganter som John Cleese, Rowan Atkinson och Tommy Cooper. Håkan blandar galna skämt och obegriplig magi med oemotståndliga karaktärer, och levererar samtidigt odödliga klassiker ur sin stora sångrepertoar på ett sätt som sprider värme och omtanke i publiken.

Håkan Berg Show passar de flesta sammanhang, från stora event till mindre och intimare evenemang och kan enkelt anpassas efter forum, utrymme och syfte. Föreställningen är designad för att ge publiken en maximal upplevelse med en unik kombination av humor, värme, musik och magi.

Lätta upp konferensen med en lite annorlunda inspirationstalare – Komisk föreläsare: Kent Izaksson
Utöver showpaketen erbjuder Håkan Berg även en specialföreställning där han byter skepnad till den lätt självgode och smått bisarre framgångskonsulten Kent Izaksson. Denna oförglömliga föreläsningsakt är ett perfekt mellanspel vid heldagskonferenser och ger åhörarna en extra energikick mellan de seriösa punkterna på dagordningen.

En komisk osäkerhetsfaktor – publiken kommer inte riktigt vara säker på om Kent Izaksson är på riktigt eller inte, men ju längre föreläsningen pågår desto tydligare blir det att allt inte står rätt till. Denna inspirationsföreläsare talar nämligen precis som andra inspiratörer om autentiska problem och situationer från både arbetsliv och privatliv, men på ett sätt som orsakar skrattkramper istället för gäspningar. Kents råd och förslag på lösningar blir mer och mer bisarra under föreställningens gång och garanterar förlösande skratt och ny energi hos konferensdeltagarna.

Kent Izaksson trivs bäst framför 30–2000 personer, och föreläsningen är 20–25 minuter.

Konferencier
Som konferencier eller moderator handlar det om att göra showen utan att vara showen – det som är bäst för att alla delar ska samspela på bästa sätt! Låt Håkan Berg vara motorn som driver, tar upp tempot eller växlar där det behövs, bromsar upp och ställer de frågor som skapar intresse och framhäver den röda tråden! När så passar kan humorn vara en tillgång, men aldrig på ett vis som stjäl fokus från det som verkligen ska kommuniceras – det handlar om att vara närvarande, engagerad, spontan och genuint intresserad snarare än att leverera inövade oneliners!

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB