Från färdtjänst till förarsätet - en resa i personligt ledarskap

Med stort eget ansvar och med ett personligt ledarskap utöver det vanliga bestämde sig Håkan Svensson för att bli chef över sitt liv.

Det är inte det som sker i livet som är det avgörande utan hur jag förhåller mig till det.
– Håkan Svensson

Med de orden som ledstjärna och med välriktad handlingskraft har Håkan uppnått mål ingen trodde var möjligt.

Kontakta oss på Skillspartner för en inspirerande och gripande föreläsning med Håkan Svensson.

Presentation

Håkan Svensson gick från förtidspensionär till framgångsrik företagare. Under sin uppväxt blev han bara förstådd av sin mamma, idag står Håkan på scenen för att dela med sig av sina erfarenheter som professionell talare i många olika sammanhang. Håkan är en av världens första sjukgymnaster med CP- skada. Han dricker sitt kaffe med sugrör för att inte spilla, men behandlar ändå patienternas nackar. Det enda handikappet Håkan har – är 15 i golf.

Håkan Svensson ville ännu mer och sedan år 2009 har näringslivet, kommuner, regioner, föreningar och utbildningar sett nyttan av att anlitat honom som talare i många olika sammanhang. CP-skadan har aldrig varit i centrum i Håkans liv, så är den inte heller i hans inspirerande och humoristiska föreläsningar. Däremot att ta sitt ansvar för att överkomma svårigheter med ett vinnande förhållningsätt kommer alltid att stå i fokus.

Håkan är ingen supermänniska, tvärtom så hade nog sämre förutsättningar än de flesta av oss. Det han dock har är ett förhållningssätt till sig själv och andra som leder honom framåt även när vägen består av många hinder.

Oavsett vem du är eller vad du arbetar med kan du ta till dig av Håkan Svenssons ständigt aktuella budskap. Han har stått på många scener genom åren, från Göteborgsteatern till matsalen på det lokala företaget. Håkan har en unik förmåga att inspirera med sin trygga, humoristiska och karismatiska scennärvaro. Med en orubblig trovärdighet får dig att inse att du kan bli chaufför i ditt eget liv.

Håkan har stor erfarenhet av att tala för anställda från allt från näringslivet till kommuner, landsting och myndigheter.

Exempel på teman och rubriker

 • Personligt ledarskap
 • Motivation
 • Förmågor
 • Eget ansvar
 • Arbetsglädje
 • Bemötande
 • Normer
 • Mångfald
 • Tillgänglighet
 • Diskriminering

Referenser

Vi har anlitat Håkan vid medlemsaktiviteter vid ett flertal tillfällen. Varje gång med högsta betyg.
Håkans föreläsning är otroligt inspirerande. Med en fantastisk energi och glädje berättar han sin historia.I publiken blir det både skratt, tårar och framför allt många tankeställare. Får Ni chansen att lyssna på Håkan – ta den!
Finansförbundet

Stort tack för en inspirerande och tänkvärd föreläsning. Det var precis vad vi behövde!
Swedbank

Vill ni ha en föreläsare i toppklass så kan jag varmt rekommendera Håkan! Tack Håkan för ditt fantastiska framträdande hos oss, du inspirerar och förmedlar så mycket klokhet – och du fängslar publiken med både skratt och tårar. Tack!
Marknadschef, Mäklarfirman Widerlöv & CO

Tack Håkan för en fantastisk kväll i måndags. Att få den stämningen som var i Folkets hus i Hofors kräver sin föreläsare och du lyckades! Har inte hört så många skratt och så mycket applåder där tidigare. Så ett stort Tack!
Ovako

Om någon frågar mig efter en rekommendation av en föreläsare som ”skulle passa” så har jag äntligen, efter sju år som talarcoach, hittat någon jag kan med gott samvete lägga fram. Jag har aldrig blivit så överraskad av en talare.
Talarcoach, Regissör, Komiker och Estradör

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg