Intresseanmälan

Hasse Brontén Komiker och konferencier med humor, värme och proffsig framtoning

Fotograf
Robert Eldrim

Hasse Brontén är polisen som blev komiker, och han har en humor som roar dom allra flesta, både gammal som ung.  Hans humor är glad och rättfram och handlar om allt möjligt i vår omvärld.

Hasse tillhör en av landets mest bokade komiker och stå-uppare.

Det mesta blir roligt när det betraktas ur Hasses egna, lite udda perspektiv!

Presentation

Hasse Brontén personifierar uttrycket ”spritter glädje”, och är lika glad på scenen som publiken blir av att se honom.

Hasse är också en mycket uppskattad konferencier, och han anlitas flitigt till olika galor och arrangemang. Med humor, värme och proffsig framtoning leder han publik genom allehanda programpunkter såsom exempevis prisutdelningar och tal.

Med sin podd ”Snutsnack” når Hasse varje vecka en stor lyssnarskara som får ta del av spännande och känslofyllda historier från polisvärlden.

Exempel på teman och rubriker

Bipolär
– varför pratade vi aldrig om att pappa hade en psykisk sjukdom
Hasse Brontén växte upp med en pappa som levde med diagnosen manodepressiv. Först många år senare har Hasse öppet berättat sanningen om hur hans pappa dog. Inte på grund av cancer som länge var den stående lögnen. Varför är det fortfarande tabu kring psykiska sjukdomar? Var går gränsen mellan personlighet och diagnos?

På ett varmt men samtidigt mycket underhållande sätt berättar Hasse om sina erfarenheter och tankar kring att växa upp med en pappa som inte riktigt var som alla andra.

En föreläsning hämtad från Hasses succéshow: Bipopulär – Vem är egentligen knäpp?

Från kommissarie till komiker
En inspirationsföreläsning som handlar om att ta sig ur gamla hjulspår. Att göra det där man har drömt om. Att kunna släppa den trygghet vi har för att göra något som vi inte tror att vi kan, eller klarar av.

Det är så många som klagar på sitt jobb och på sin vardag. Det går att släppa taget utan att världen rasar. Lyssna till Hasses inspirerande historia om hur han gick tillväga.

Kan man gå från poliskommissarie till ståuppkomiker så kan folk ta mindre kliv i livet för en lyckligare vardag. Föreläsningen är tänkt att inspirera till att ta tag i det där vi tänkte börja med “på måndag” eller i “nästa vecka”.

Referenser

Mycket bra föreläsning. Vi är väldigt imponerade av Hasses sätt att pendla mellan humor och allvar. Det kunde vara så tyst, trots ca 150 i publiken, att man skulle kunna höra en knappnål falla i ena stunden och i den andra så brast publiken ut i uppriktiga skratt.
Balans Uppsala

Vi är väldigt nöjda med Hasse, han gjorde en bra show och ungdomarna tyckte han var jättebra. Så tack så mycket.
Fritidsamordnare, Tanums kommun

Vi ville ha underhållning med klass, en ”ståuppare” som kunde bjuda nåt nytt som ingen redan sett sig trött på. Hasse toppade en redan lyckad KickOff med ett sjukt kul nummer. Om du inte vill chansa, boka Hasse. Han levererar!
Topnordic AB (tidigare Office Data i Sthlm)

Ingen hade gjort det bättre än Hasse. Lätt att jobba med, positiv… det var många som kom fram och frågade vart vi hade hittat den här killen. Vi är jättenöjda.
Gävletravet

Vill bara kort säga att Hasses uppträdande under gårdagens evenemang var oerhört uppskattat! Det gjorde han på ett förstaklassigt vis och bättre kunde det inte blivit!
VD, BRM Europe AB

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision