Intresseanmälan

Henrik Johnsson Programledare och producent

Fotograf
Crelle Photography

Moderator som sätter innehållet främst

Henrik Johnsson är en mycket rutinerad och skicklig programledare, producent, moderator och konferencier som leder allt från politiska debatter till invigningar.

Det är alltid innehållet som är underhållningen. Att skapa och forma det som andra ska förstå är grunden i mitt yrke.
– Henrik Johnsson

Ta chansen att boka Henrik som konferencier och moderator. Eller varför inte lyssna till den inspirerande föreläsningen – ”Hur du berättar din historia så den blir din”.

Presentation

Henrik Johnsson har jobbat med tv, radio och stått på scen i två decennier. Han har programlett barnprogram, frågesporter, sport, underhållning – från Melodifestivalen till Nyhetsmorgon och kommenterat OS i hästhoppning samt Ridsports EM med den egna programpunkten ”Stallet istället”.

På radio hörs han med jämna mellanrum i bland annat P4 Extra och i podden ”Men Herre Gud!” med Mark Levengood som utgick från devisen att utan tro är du inget.

Som producent står Henrik Johnsson bakom 50-talet Sommar i P1 som – Henrik Larsson, Anja Pärson, Markus Näslund, Ingvar Carlsson, Victoria Silvstedt, Marko ”Markoolio” Lehtosalo, Peder Fredricson, Mando Diao, Kim Kälström, PewDiePie, Roy Hodgson mfl. Henrik är även producent för ”Jenny Strömstedt” i TV4.

Några av Henriks uppdragsgivare;
E.ON, EU-Upplysningen, Vinge Advokatbyrå, Vallastaden i Linköping, Studbo 2017, Sveriges Radio, ViaSat, SVT, Sweden International Horse Show, Idrottsgalan Norrköping, Svenska Handbollslandslaget AB, Sweden Live.

Exempel på teman och rubriker

Hur du berättar din historia så den blir din
Henriks Johnssons föreläsning handlar om att vi alla är vår historia. Med det menar han att du är idag vad du har gjort, tänkt och varit med om. Du måste kunna berätta vem du är för att bli förstådd – du måste äga din berättelse.

Under hans år som producent för Sveriges största forum för personliga berättelser –  ”Sommar i P1 – fascineras Henrik fortfarande över att alla människor har olika sätt att framställa sin historia. Dock finns det några vägar och verktyg som man bör känna till för att kunna nå fram. Kan du inte säga vem du är så tvingas du bli den som andra ser.

Henrik har producerat över 50 stycken ”Sommar i P1”.

Alla har de varit unika, precis som alla människor är unika. Det handlar om hur de väljer att berätta det.
– Henrik Johnsson


I samarbete med Promotor Media

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards