Intresseanmälan

Henrik Larsson-Broman Trendanalytiker, forskare & säljexpert

Försäljning, marknadsföring, kundservice, ledarskap, organisation, framtid & trender

Henrik Larsson-Broman har studerat trender och forskning inom försäljning de senaste 18 åren. Med utomordentlig omvärldsinsikt är han en av landets mest efterfrågade föreläsare med över 1 000 genomförda föreläsningar, och förser säljare och ledare med fakta på bordet om vad som skapar säljframgång och vad som krävs för att bygga framtidssäkrade säljstrategier.

Presentation

Henrik Larsson-Broman har tio års erfarenhet som trend- och omvärldsanalytiker på Kairos Future. Idag arbetar han som forskare, säljexpert och tillika grundare och VD på analysföretag som specialiserat sig på framgångsrik försäljning. Henrk har arbetat som konsult och inspiratör i ett hundratal större företag.

Som föreläsare arbetar Henrik faktabaserat med konkreta exempel från verkligheten samtidigt som Henrik på ett lättsamt och underhållande sätt engagerar sin publik. Han hjälper sina åhörare att höja blicken, bredda perspektiv och ge dem nya kunskaper, insikter och idéer om hur man kan utveckla sin egen och företagets säljförmåga.

Henrik Larsson-Brom är författare till publikationerna och forskningsprojekten Morgondagens Försäljning 2004, Framtidens Framgångsrika Försäljning 2006 samt Sales Efficiency Study 2007. Krönikör och författare till en mängd artiklar i olika tidningar.

Henrik har en utbildningsbakgrund på Sälj- marknadshögskolan, Handelshögskolan i Umeå samt IHM.
Henrik åtar sig även uppdrag som moderator.

På listan över Henriks föreläsningskunder finns bl.a. ABB, Canon, Swedbank, DHL, SEB, Länsförsäkringar, PostNord, Microsoft, Swedbank, SCA, Previa, Telenor, Adecco, Schibsted, Ericsson, Telia, Adobe, Teracom, Coca-Cola, Canon, Samhall, Dustin, DHL och Scania. Han är även stående Keynote speaker på Nordens största framtidskonferens för B2B-chefer – The Sales Conference.

Exempel på teman och rubriker

 • Framtidens försäljning – om trender och omvärldsförändringar som formar morgondagens säljare och säljorganisationer
 • Millennials – förstå framtidens kunder och medarbetare
 • Framtidens kundservice – digitaliseringens krav på en sömlös upplevelse
 • Försäljningens köp- och säljlogiker – grunden för all säljframgång stavas köp- och säljlogiker. Utan en förståelse för försäljningens DNA uteblir försäljningen
 • Gamification – så motiverar och engagerar du dina kunder och medarbetare
 • Smart B2B försäljning – att gå från tro och tyckande till vetande och fakta

Referenser

Henrik is funny, easy to listen to and relevant. He is extremely knowledgeable on the subjects and knows modern sales organisations, trends and sales work by heart.
Head of Global Sales, Net Insight AB

Henrik har en synnerligen god förmåga att på ett tydligt, inspirerande och engagerat sätt få oss att blicka in i framtiden för att rusta oss inför nya utmaningar. Henrik åskådliggör tydligt vad vi kan förvänta oss från framtidens B2B försäljning och hur vi kan förbereda oss och utnyttja utvecklingen till vår fördel.
Försäljningschef, Saferoa

Inom försäljningsområdet är det efterfrågat med föreläsare som förmedlar känsla och fakta. Att lyssna på Henrik ger båda delar. Han har känsla för hur ett faktabaserat budskap ska paketeras och presenteras. Vad som är trender men inte flugor. Henrik inspirerar och blir en ovärderlig rådgivare i de frågor som vi som jobbar med försäljningsledning dagligen tampas med.
Affärsområdeschef, Mindset

Henrik Larsson-Broman föreläste på MiGs årliga Konvent Framtid. Otroligt intressant och inspirerande föreläsning med trendanalyser som en viktig del i budskapet. Henrik gav exempel på hur ny teknik och automation kommer att påverka oss och vad som krävs av ett modernt sälj och affärsmannaskap nu och in i framtiden. Henrik är helt klart en av de bästa i Sverige inom sin genre.
Chef, Marknadsföreningen i Göteborg

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards