Intresseanmälan

Henrik Larsson-Broman Trendanalytiker, forskare & säljexpert

Försäljning, marknadsföring, kundservice, ledarskap, organisation, framtid & trender

Henrik Larsson Broman är forskare, säljexpert, trendanalytiker och författare till boken ”Supertrenderna – så framtidssäkrar du din försäljning och marknadsföring”. Med över 1000 föreläsningar är han en av Sveriges mest anlitade föreläsare inom försäljning, tillväxt, företagande och framtid och har även blivit utsedd till en av Sveriges bästa talare 2018 och 2019.

Presentation

Henrik föreläser i stora som små sammanhang, på kick-offer, kundevent och ledningsmöten och mestadels som keynote-speaker. Bland kunderna återfinns välkända företag som ABB, Adobe, Canon, Coca-Cola, DHL, Dustin, Ericsson, Länsförsäkringar, Microsoft, PostNord, Salesforce, SAP, SCA, Scania, SEB, Swedbank, Telenor, Telia m.fl.

Som föreläsare hjälper Henrik sin publik att lyfta blicken och förstå komplexa sammanhang på ett enkelt och underhållande sätt. Innehållet baseras alltid på gedigen forskning och omvärldsanalys med fokus på hur man skapar långsiktig framgång och varvas alltid med intressanta exempel, forskningsresultat och inspirerande slutsatser.

Henrik har i över 20 års tid lagt ned tusentals timmar på forskning, observationer och omvärldsanalys och producerat mängder med rapporter, artiklar och undersökningar om vad som krävs för att skapa framgångsrik tillväxt i en snabbt föränderlig omvärld. Det gör att han också behandlar

Exempel på teman och rubriker

Några exempel på föreläsningsrubriker;

 • Försäljning Bortom 2021 – Fem trender som formar framtidens affärslandskap i det nya normala
 • Supertrenderna – de viktigaste trenderna för din framtida affär. Ett urval av aktuella affärstrender
 • Framtidens försäljning – om trender och omvärldsförändringar som formar morgondagens säljare och säljorganisationer
 • Business by Empathy – empati som affärsstrategi
 • Millennials – förstå framtidens kunder och medarbetare
 • Happynomics – lycka som affärsstrategi
 • Framtidens kundservice – digitaliseringens krav på en sömlös upplevelse
 • Försäljningens köp- och säljlogiker – grunden för all säljframgång stavas köp- och säljlogiker. Utan en förståelse för försäljningens DNA uteblir försäljningen
 • Gamification – så motiverar och engagerar du dina kunder och medarbetare
 • Smart B2B försäljning – att gå från tro och tyckande till vetande och fakta

Referenser

Henrik is funny, easy to listen to and relevant. He is extremely knowledgeable on the subjects and knows modern sales organisations, trends and sales work by heart.
Head of Global Sales, Net Insight AB

Henrik har en synnerligen god förmåga att på ett tydligt, inspirerande och engagerat sätt få oss att blicka in i framtiden för att rusta oss inför nya utmaningar. Henrik åskådliggör tydligt vad vi kan förvänta oss från framtidens B2B försäljning och hur vi kan förbereda oss och utnyttja utvecklingen till vår fördel.
Försäljningschef, Saferoa

Inom försäljningsområdet är det efterfrågat med föreläsare som förmedlar känsla och fakta. Att lyssna på Henrik ger båda delar. Han har känsla för hur ett faktabaserat budskap ska paketeras och presenteras. Vad som är trender men inte flugor. Henrik inspirerar och blir en ovärderlig rådgivare i de frågor som vi som jobbar med försäljningsledning dagligen tampas med.
Affärsområdeschef, Mindset

Henrik Larsson-Broman föreläste på MiGs årliga Konvent Framtid. Otroligt intressant och inspirerande föreläsning med trendanalyser som en viktig del i budskapet. Henrik gav exempel på hur ny teknik och automation kommer att påverka oss och vad som krävs av ett modernt sälj och affärsmannaskap nu och in i framtiden. Henrik är helt klart en av de bästa i Sverige inom sin genre.
Chef, Marknadsföreningen i Göteborg

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium