Intresseanmälan

Henrik Larsson Broman Trendanalytiker, forskare & säljexpert

Försäljning, marknadsföring, kundservice, ledarskap, organisation, framtid & trender

Henrik Larsson Broman är forskare, säljexpert, trendanalytiker och författare till boken ”Supertrenderna – så framtidssäkrar du din försäljning och marknadsföring”. Med över 1200 föreläsningar är han en av Sveriges mest anlitade föreläsare inom försäljning, tillväxt, företagande och framtid och har även blivit utsedd till en av Sveriges bästa talare flera år i rad.

Presentation

Henrik Larsson Broman föreläser i stora som små sammanhang, på kick-offer, kundevent och ledningsmöten och mestadels som keynote-speaker. Bland kunderna återfinns marknadsledande företag som ABB, Adobe, Coca-Cola, Ericsson, Microsoft, PostNord, Salesforce, SAP, Scania, SEB, Tele2 och många andra.

Som föreläsare hjälper Henrik sin publik att lyfta blicken och förstå komplexa sammanhang på ett enkelt och underhållande sätt. Innehållet baseras alltid på gedigen forskning och omvärldsanalys med fokus på hur man skapar långsiktig framgång och varvas alltid med intressanta exempel, forskningsresultat och inspirerande slutsatser.

Henrik har i över 20 års tid lagt ned tusentals timmar på forskning, observationer och omvärldsanalys och producerat mängder med rapporter, artiklar och undersökningar om vad som krävs för att skapa framgångsrik tillväxt i en snabbt föränderlig omvärld. Det gör att han också behandlar ett brett spektrum av teman med allt ifrån strategi till ledarskap, artificiell intelligens och aktuella trender i vår omvärld.

Exempel på teman och rubriker

 • Supertrenderna – de viktigaste trenderna för din framtida affär. Ett urval av aktuella affärstrender
 • Framtidens försäljning – om trender och omvärldsförändringar som formar morgondagens säljare och säljorganisationer
 • Framtidens kundservice – digitaliseringens krav på en sömlös upplevelse
 • Framtidens Marknadsföring – om hur tekniken förändrar kundkommunikationen
 • Förtroende som ny valuta – 5 faktorer som gör att du vinner marknadens förtroende
 • Smart B2B försäljning – att gå från tro och tyckande till vetande och fakta

Länk till videor:

The New Era of Trust (2022)
https://www.youtube.com/watch?v=bcM5OE5Gg-I&t=33s

The Future State of B2B Sales (2021)
https://www.youtube.com/watch?v=x2nx40kBxwM&t=820s

Referenser

Henrik is funny, easy to listen to and relevant. He is extremely knowledgeable on the subjects and knows modern sales organisations, trends and sales work by heart.
Head of Global Sales, Net Insight AB

Henrik har en synnerligen god förmåga att på ett tydligt, inspirerande och engagerat sätt få oss att blicka in i framtiden för att rusta oss inför nya utmaningar. Henrik åskådliggör tydligt vad vi kan förvänta oss från framtidens B2B försäljning och hur vi kan förbereda oss och utnyttja utvecklingen till vår fördel.
Försäljningschef, Saferoa

Inom försäljningsområdet är det efterfrågat med föreläsare som förmedlar känsla och fakta. Att lyssna på Henrik ger båda delar. Han har känsla för hur ett faktabaserat budskap ska paketeras och presenteras. Vad som är trender men inte flugor. Henrik inspirerar och blir en ovärderlig rådgivare i de frågor som vi som jobbar med försäljningsledning dagligen tampas med.
Affärsområdeschef, Mindset

Henrik Larsson-Broman föreläste på MiGs årliga Konvent Framtid. Otroligt intressant och inspirerande föreläsning med trendanalyser som en viktig del i budskapet. Henrik gav exempel på hur ny teknik och automation kommer att påverka oss och vad som krävs av ett modernt sälj och affärsmannaskap nu och in i framtiden. Henrik är helt klart en av de bästa i Sverige inom sin genre.
Chef, Marknadsföreningen i Göteborg

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun