Att leda sig själv och andra genom sitt "mind" - mind-ledarskap

Hoda Jabbari Bränner har arbetat inom människovårdande yrken i 20 år och som ledare i över 10 år. Hennes bakgrund och erfarenhet både privat och från arbetslivet har lagt grunden för hennes syn på ledarskap.

Hoda menar på att vi behöver använda oss av vårt Mind, det vill säga  sinne, själ, hjärta, hjärna, tankesätt, mentalitet och psyke för att nå framgång inom alla livsområden. Hon menar att vi kan med rätt verktyg kan förstärka våra styrkor, vända våra svagheter till styrkor och växa som personer.

Hoda kan bokas som konferencier, föreläsare och moderator.

Presentation

Hoda Jabbari Brännerud kom som flykting till Sverige med sin mamma och fyra syskon en vinter i slutet av 1989. Hennes barndom har präglat hennes syn på människan. Uppväxten i förorten Lerum gjorde att hon mötte två olika världar hela tiden. En värld hemma och en utanför hemmet. Att hitta sig själv och vad som var meningen med livet blev en återkommande fråga.

Hoda har alltid fascinerats av människans beteende och det rådde inget tvivel när hon valde att studera psykologi. Att möta andra människor och kunna ge tillbaka har alltid varit en stark drivkraft. Ju, krångligare det är, desto starkare driv har hon. Under många år arbetade Hoda med de mest utsatta barnen och familjerna i Sverige inom vård och behandling.

Sensommaren 2015 föder hon en son i vecka 23 som under flera månader höll på att mista livet. Det blev en lång resa med mycket sjukvårdsvistelser, operationer och kriser som avlöste varandra. Från att ha varit inriktad på karriär och att leva ett vanligt liv vändes allt totalt. I krisen fick hon svaret på vem hon var och vad som var meningen med hennes liv.

”Det är genom såret som ljuset kan tränga i”.
– Rumi

Hoda Jabbari Brännerud är bland annat utbildad beteendevetare, steg 1 terapeut (KBT & AFT), risk- och skyddsbedömare inom hedersrelaterat våld och MBSR-lärare (mindfulnessbaserad stressreduktion).

När hon inte föreläser arbetar hon som handledare inom psykosocialt arbete, coaching, samtalsterapi och håller MBSR-kurser.

Hoda använder gärna uttrycket Mind-Ledarskap. Det syftar på en ledarskapsstil eller filosofi. Mind-ledarskap fokuserar på att utveckla och främja medvetenhet om den egna tanken, känslomässiga tillstånd och reaktioner samt att vara medveten och lyhörd inför andras behov och perspektiv. Vidare handlar Mind-ledarskap om att utveckla en medkännande attityd gentemot sig själv och andra samt att skapa en kultur av tillit och samarbete. Viktigast av allt, det är ingen metod, utan ett sätt att vara.

Exempel på teman och rubriker

 • Svåra samtal
 • Konflikthantering
 • Stresshantering
 • Motiverande ledarskap, att leda i motgång
 • Personlig utveckling
 • Konsten att lyssna medvetet
 • Empatiskt ledarskap
 • Mindfulness och neurovetenskap
 • Inkludering
 • Positiv företagskultur
 • ”Vi ska alla ändå dö” – inspirationsföreläsning (spirituellt/andligt)

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium