Intresseanmälan

Isidor Olsbjörk Svensk mästare i closeup-magi

Magi och underhållning med guldkant

Isidor Olsbjörk är magikern och komikern som brinner för att underhålla. Magi och humor med publikengagemang är huvudingredienserna när Isidor uppträder. Bland annat som close-up-magiker på Wallmans Salonger i Stockholm och som programledare på P3 Guldgalan. Han syns frekvent som konferencier på standupklubbar och vid företagsevent,

Isidor tar uppdrag som magiker, komiker, underhållare och konferencier där bjuder på en härligt kombo av magi och humor.

Presentation

Magi som underhållning har egenskapen att sätta guldkant på de flesta sorters evenemang. Isidor Olsbjörk erbjuder tre olika koncept som kan kombineras för att passa ditt event som bäst.

Close-up-show
Denna show utspelar sig på nära håll och passar bäst inför mellan 5-50 åskådare. Ingen scen eller mikrofon krävs och magin sker på riktigt ära håll, precis framför publikens ögon. Klassisk fingerfärdighets-magi med en nyskapande touch blandas med humor och publikens deltagande. Showens längd är 25-30 minuter, men kan både förlängas och kortas ner.

Mingelmagi
Isidor minglar runt bland sällskapen och visar magi med kort, mynt och andra mindre föremål precis framför näsan på gästerna. Detta koncept passar på mässor, under fördrinken, minglet och så vidare.

Scenshow
I en föreställning anpassad för scen och för upp till 400 personer i publiken bjuder Isidor på en fartfylld show med omöjliga mirakel och mycket humor. Även denna show inkluderar publiken och passar perfekt på företagsfesten.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards