Intresseanmälan

Jan Bylund Komiker & programledare

En flexibel, underhållande och trygg följeslagare till ditt nästa event

Jan Bylund är framgångsrik som konferencier, moderator och föreläsare. Hans styrka är att kunna leverera längs hela skalan, från hysteriskt roliga shower till genomtänkta föreläsningar och personliga samtal om ledarskap, relationer och kommunikation.

Jan Bylunds flexibilitet och öppna personlighet gör honom till en trygg följeslagare, som aldrig lämnar beställaren i sticket. Han specialskriver ofta material till företag och konferenser.

Exempel på teman och rubriker

Ha kul på jobbet / Våga fråga, våga vara korkad
Jan Bylunds egen föreläsning ”Våga Fråga, Våga Vara Korkad”, även kallad ”Ha kul på jobbet”, handlar bland annat om personlig utveckling och mod, stress och självkännedom (självförtroende, att lära känna sig själv i andras ögon och få bekräftelse) och , manligt och kvinnligt. Han säger själv att det är något som man kan behöva ”innan teambuildingen”.

Han skräddarsyr alltid föreläsningen efter företagets behov och publikens förutsättningar.

Den lycklige pessimisten
Jan Bylund har tillsammans med Mattias Lundberg, psykolog och föreläsninger, framgångsrikt hållit föreläsningsföreställningar om ” Jobbiga människor”.

Det är en underhållande och provocerande föreställnings/föreläsning baserad på boken med samma namn. Föreställningen ifrågasätter mantrat om det positiva tänkandet och vill visa på fördelarna med att vara En Lycklig Pessimist. I så väl privatlivet som arbetslivet är den lyckliga pessimisten ett bättre alternativ än att lita på optimistkonsulternas floskler.

Så står dig Självhjälpsböcker upp i halsen. Modeordet mindfullness ger dig karusellyrsel. Slentrianmässiga fraser som ”tänk positivt” får dig att vilja strypa kollegorna. Lugn nu, du är i rätta händer!

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti
* Obligatoriska fält
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

Kundutlåtanden

"Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

"Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

Fredrik Göransson, Nine Yards