Intresseanmälan

Jan Winstedt Effektivitetsexpert och konsult

Effektiva arbetsmetoder för en strukturerad och energifylld arbetsdag

Jan Winstedt är en uppskattad och efterfrågad senior effektivitetskonsult som föreläser om effektiva arbetsmetoder och verktyg för att må bra på jobbet och ha energi över när arbetsdagen är slut.

Presentation

Jan Winstedt är effektiviseringsexperten som delar med sig av sina erfarenheter av effektivisering och struktur med värme och humor och hans vision är att ständigt utveckla och att själv utvecklas. Bland annat sysslar han med kursverksamhet och föreläsningar där han lär ut konkreta verktyg som hjälper deltagarna att strukturera sig till glädje, inspiration och förnyad energi. Med erfarenhet inom områden som bland annat digital lagring och IT-projekt ser han ständigt möjligheter att effektivisera för att nå uppsatta mål.

När du bokar Jan Winstedt får du bokstavligen valuta för pengarna. Som erfaren effektivitetskonsult har Jan Winstedt en unik förmåga att behålla gruppdeltagarnas uppmärksamhet och engagemang i timmar. Med konkreta, enkla och tydliga exempel coachar han deltagarna och ger dem tips, övningar och knep som fungerar i verklighetens arbetsliv. Med sina olika verktyg, insikter och tips som går att omsätta i alla verksamheter visar Jan Winstedt sin briljans som både föreläsare och effektivitetsexpert. Med några få men viktiga steg till avgörande förbättringar kan den dagliga stressen med proppfulla mejlkorgar minska och deltagarna får tips på hur de kan strukturera och effektivisera det dagliga arbetet med bland annat OneNote och Outlook.

Med sin snabba förmåga att vara lyhörd och uppfatta samt möta individuella frågeställningar och behov vinner alla på att boka föreläsningar med Jan Winstedt. Med hjälp av en positiv framtoning och ett pedagogiskt upplägg lär Winstedt ut tekniker som verkligen gör skillnad på riktigt. Om det är enklare för individen på arbetsplatsen att både arbeta och nå önskade resultat utan stress finns det definitivt en hel del att hämta på Winstedts kurser där struktur och effektivisering är ledorden som ger mer energi. Samtliga deltagare går med stor sannolikhet hem med många nya verktyg att omsätta i praktiken samt med nyvunnen inspiration.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards