Intresseanmälan

Jenny Strömstedt

Fotograf
Anna-Lena Ahlström

Moderator som snabbt ser den röda tråden

Jenny Strömstedt är en av Sveriges mest skickliga och omtyckta programledare. Med sin gedigna kunskap leder hon samtal och debatter med stort engagemang.

Med en erfarenhet som spänner över partiledaredebatter, svenska och amerikanska valvakor, välgörenhetsgalor och Nobelfesten via Kalla Fakta till Nyhetsmorgon och det självbetitlade programmet Jenny Strömstedt har hon skapat en unik journalistisk plattform, såväl samhällspolitisk som underhållande.

Jenny kan bokas som konferencier, moderator, föreläsare och debattledare.

Presentation

Jenny Strömstedt tar sig gärna an uppdrag inom politik, samhälle, kultur, offentlig förvaltning, miljö och media. Som moderator och debattledare är Jenny regelbundet anlitad av olika organisationer, men också av det privata näringslivet. Hon är van att leda allt från stora konferenser till seminarier och samtal i det mindre formatet. Jenny gör alltid ett noggrant förarbete och är väl påläst.

Jenny Strömstedt är också krönikör i Expressen, bloggar för Mama, samt driver podcasten Strömstedt & Berg tillsammans med Carina Berg. I sällskap med Kristina Thulin har hon skrivit flera böcker på temat jämställdhet och har dessutom medverkat i ett flertal antologier som engagerat sig samma ämne.

Jenny är en populär moderator, föreläsare och konferencier med förmåga att nå ut till en bred publik och kännetecknas av sin förmåga att knyta samman humor och värme med en bred kunskap och ett djupt engagemang.

Exempel på teman och rubriker

I Jenny Strömstedts inspirationsföreläsning om jämställdhet talar hon om att vara kvinna i mediabranschen. Hur hon framställs och vad som egentligen är ens ”riktiga” jag. Hon tar upp ämnen som föräldraledighet, manligt vs kvinnligt och vad som bland annat faktiskt måste förändras på arbetsplatsen och hemma hos var och en. I denna föreläsning får ni se en Jenny som bjuder på sig själv samtidigt som hon lättsamt pratar om ett ämne som hon verkligen brinner för.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB