Intresseanmälan

Jenny Strömstedt

Fotograf
Anna-Lena Ahlström

Moderator som snabbt ser den röda tråden

Jenny Strömstedt är en av Sveriges mest skickliga och omtyckta programledare. Med sin gedigna kunskap leder hon samtal och debatter med stort engagemang.

Med en erfarenhet som spänner över partiledaredebatter, svenska och amerikanska valvakor, välgörenhetsgalor och Nobelfesten via Kalla Fakta till Nyhetsmorgon och det självbetitlade programmet Jenny Strömstedt har hon skapat en unik journalistisk plattform, såväl samhällspolitisk som underhållande.

Jenny kan bokas som konferencier, moderator, föreläsare och debattledare.

Presentation

Jenny Strömstedt tar sig gärna an uppdrag inom politik, samhälle, kultur, offentlig förvaltning, miljö och media. Som moderator och debattledare är Jenny regelbundet anlitad av olika organisationer, men också av det privata näringslivet. Hon är van att leda allt från stora konferenser till seminarier och samtal i det mindre formatet. Jenny gör alltid ett noggrant förarbete och är väl påläst.

Jenny Strömstedt är också krönikör i Expressen, bloggar för Mama, samt driver podcasten Strömstedt & Berg tillsammans med Carina Berg. I sällskap med Kristina Thulin har hon skrivit flera böcker på temat jämställdhet och har dessutom medverkat i ett flertal antologier som engagerat sig samma ämne.

Jenny är en populär moderator, föreläsare och konferencier med förmåga att nå ut till en bred publik och kännetecknas av sin förmåga att knyta samman humor och värme med en bred kunskap och ett djupt engagemang.

Exempel på teman och rubriker

I Jenny Strömstedts inspirationsföreläsning om jämställdhet talar hon om att vara kvinna i mediabranschen. Hur hon framställs och vad som egentligen är ens ”riktiga” jag. Hon tar upp ämnen som föräldraledighet, manligt vs kvinnligt och vad som bland annat faktiskt måste förändras på arbetsplatsen och hemma hos var och en. I denna föreläsning får ni se en Jenny som bjuder på sig själv samtidigt som hon lättsamt pratar om ett ämne som hon verkligen brinner för.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision