Intresseanmälan

Jesper Ek

Ledarskap och medarbetarengagemang

Jesper Eks föreläsningar är praktiskt inriktade på ledarskapets allra viktigaste uppgift – att tillsammans med medarbetarna skapa ett meningsfullt varför. Jesper Ek är en uppskattad föreläsare i Sverige och Europa kring ledarskap och medarbetarengagemang.

Jesper talar utifrån egna ledarskapserfarenheter av att vända teams engagemang och försäljning från minus till plus. Han har mer än 20 års egen erfarenhet av ledarskap och management i företag som Pharmacia, Biovitrum och Roche.

Presentation

Näringslivet står inför en stor framtida utmaning. Men inte av de vanliga anledningarna – tuffare konkurrens och snabbare innovationstakt. De som ska befolka och leda företagen framöver bryr sig nämligen inte ett smack om bonusprogram och pensionsavtal. De vill vara en del i en verksamhet som är meningsfull på ett personligt plan. De företag som inte vet varför de finns och för vem kommer få dåligt med svar på sina platsannonser.

Det finns få exempel som Jesper Ek. Han har hoppat av företagskarusellen och valt att satsa helhjärtat på att föreläsa och utbilda i det han brinner för – företagande och framgångsrikt ledarskap. Jesper har över 20 års erfarenhet av chefs- och ledarroller inom näringslivet. Han har genom sin karriär och sina erfarenheter fått möjligheten att få en unik inblick i olika stilar på företagande och ledande. Detta har lett till att han hittat nyckeln till ett framgångsrikt ledarskap, det mänskliga ledarskapet. Det är inte genom att fokusera på resultaten som du uppnår resultat – det är genom att skapa engagemang, en vision och en positiv företagskultur bland människorna i organisationen som det sker förändring på riktigt.

Genom att förklara utifrån egna erfarenheter som gett framgångsrika resultat ger Jesper er praktiska tips och råd till hur ert företag åstadkommer positiv förändring på riktigt. Hans syn på ledarrollen och företagande är både inspirerande och leder till ökat resultat och engagemang bland medarbetare och chefer

Jesper vet hur svårt det är med förändring – och genom detta ger han både förtroende och en drivkraft som garanterat kommer sporra er att vilja förändra synen på företagande och resultat!

Resultatet kommer sist – Det är därför det kallas resultat.
– Jesper Ek

En Jesper Ek föreläsning visar på fördelarna med att sätta människan och medarbetare i fokus. Du får ta del av smarta verktyg till att hitta ett gemensamt fokus, formulera konkreta mål och att påminna om det VARFÖR som ger en en känsla av engagemang och en mening med att gå till jobbet. Om medarbetarna inte ens VILL gå till jobbet, hur ska de då kunna motiveras till att nå ökade resultat? Det är genom att skapa en företagskultur där visionen och viljan är densamma som resultaten kommer börja visa sig.

Jesper Ek skräddarsyr varje föreläsning med konkreta exempel från sin egen långa ledarerfarenhet och har föreläst för bland annat Lloyds of London, FRA, London Business School, Roche, BNP Paribas, Tetrapak, med flera.

Exempel på teman och rubriker

 • Förändringsledning
 • Ledarskap
 • Medarbetarskap
 • Interpersonellt ledarskap
 • Engagemang
 • Samverkan

Referenser

Jesper gav oss nya idéer och inspiration till att förnya vårt arbetssätt och hur vi följer upp våra medarbetare. Jag rekommenderar Jesper varmt till varje försäljningsorganisation som behöver nyinjektion till kultur, värderingar och arbetssätt (och förbättrade försäljningsresultat).
Head of Channel Operations, Telenor Sverige AB

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB