Intresseanmälan

Jesper Rönndahl Komiker & programledare

Fotograf
Paul Lindquist

En riktig info-tainer

Jesper Rönndahl känner ni igen från program som Institutet i P3, TV3′s Extra Extra eller På Spåret i SVT som han vann tillsammans med Elisabet Höglund både 2015 OCH 2016.

Jesper hittar en unik charm och kvickhet det roliga i nästa alla situationer oavsett om han anlitas som moderator, konferencier eller föreläsare. Jesper är en riktig info-tainer.

 

Presentation

2015 såg ni Jesper Rönndahl i sin slutsålda komiska föreställning ”Bildbevis” och under 2017 hade han premiär för sin nya föreställning vid namn ”Senaste nytt”.

Under 2018 kan ni se Jesper på SVT när han leder satirprogrammet ”Svenska nyheter” som ska förklara varför saker är som de är, och hur de borde vara, och skämtar om sånt som är politik och sånt som man inte visste var politik.

Exempel på teman och rubriker

Klimatlära 2.0
Är du nervös för att all is kommer att smälta, och att din källare ska fyllas med vatten? Eller är du nervös för att din trädgård skall förvandlas till en öken? Vet du inte hur du ska förbereda dig för alla de där stormarna? Och hur det ska gå för Danmark? Men framförallt; går det att göra något för att undvika alltihop? Vetenskapskomikern Jesper Rönndahl tar sig an mänsklighetens största stundande problem och löser dem med sin egen unika blandning av humor, allvar och sina egna kreativa uppfinningar.

Problemlösning – the science way
Ifall du stöter på ett problem, vänd dig till det som inte gör något annat än löser problem: vetenskapen. Jesper Rönndahl har sedan barnsben intresserat sig för all möjlig vetenskap och är full av historier om hur vetenskapsmän och -kvinnor löst problem på de mest vitt skilda sätt. Med underhållande och handfasta exempel från nu och då inspireras publiken att klura ut lösningar på sina egna bryderier. Den flerfaldigt prisbelönte vetenskapskomikern Jesper Rönndahl vet utifrån ett decennium på Sveriges Radio hur man förklarar vetenskapens innersta mysterier så att alla hänger med – och skrattar på vägen.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB