Snabbtänkt moderator som håller samman dagen med humor och värme

Johan Wester blev Kajan med hela svenska folket efter humorserien HippHipp! som drog miljonpublik på Sveriges Television. Idag är han flitigt anlitad programledare och moderator samt initiativtagare till Lund Comedy Festival och en rad andra mycket uppskattade events.

Presentation

Utöver sin kreativa förmåga att skriva publik- och kritikerrosade manus för såväl TV som scen är han även en driven och passionerad entreprenör och samhällsbyggare. Med humor, värme och hjärna har Johan Wester en förmåga att skapa en alldeles unik stämning omkring sig, oavsett vilket sammanhang han kastas in i. Hans genuina nyfikenhet och intresse för det allmänna har inte bara gjort honom till vinnare i På Spåret två år i rad utan även till en exceptionell moderator.

Med hans personliga, snabbtänkta och improviserande stil lyckas han alltid skapa en stämning på scen som gör eventet mer nyanserat och färgglatt – även när det gäller de lite tyngre ämnerna. Med ett stort leende på läpparna lirkar han sig ofta in under skinnet på sina intervjuoffer utan att de märker det, väl där vågar han ställa de viktiga frågorna samtidigt som han får dem att känna sig så trygga att de öppnar upp till det som publiken egentligen kommit dit för.

Det är ofta att Johan Wester med sin blotta energi kan lyfta ett arrangemang till helt nya höjder!

Referenser

Vi är väldigt nöjda med Johan Westers insats som konferencier när vi invigde vårt nya badhus. Det är ju onekligen en ovanlig och svårplanerad lokal, men det blev riktigt bra ändå. Mediereferaten är superpositiva och responsen jag fått av politiker och allmänhet är mycket goda. Och samtliga nämner Johans insats. Hans stil och sätt att leda ett event passade mycket bra för detta. Tack för ett bra samarbete – Johan är ett fullblodsproffs!
Kommunikationschef, Tomelilla kommun

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium