Fotograf
Jennie Pihl

Trolleri och humor - en magisk mix

John Houdis professionalism på och bakom scen kan sammanfattas i två ord för eventarrangören: trygghet och leverans. John Houdi – MagiComedy™ –  en show och koncept som många försöker kopiera. Men det finns bara ett original!

Presentation

Dinnershow
John Houdi på scen är en upplevelse. En av Sveriges mest rutinerade artister och känd för sin förmåga att locka den mest kräsna publik till skratt. En stor trygghet för dig som eventansvarig. Johns mest populära och prisvinnande show som innehåller stor underhållning, magiska effekter, buktaleri, åskådarmedverkan och mycket humor (aldrig ”under bältet” och åskådarassistenter förnedras aldrig).

Allt designat för att passa det aktuella arrangemanget vare sig det handlar om dag- eller kväll, på en konferens, kundmöte eller före, under eller efter en middag, en publik på 20 eller 1200 personer eller fler mm mm. Möjligheterna och flexibiliteten är obegränsade.

Toastmastern, konferencier & moderator
För ett lyckat event krävs en säker programledare. För alla typer av event och evenemang både i Sverige och internationellt. Självklart med magiska och komiska inslag. John Houdi är  en toastmaster/programledare/moderator med glimten i ögat och som effektivt trollar bort alla döda punkter och dirigerar eventet till succé.

Konferensunderhållaren
Houdi är ett utmärkt inslag på konferensen, kick-offen eller liknande. En show i föredragsstil där er verksamhet för dagen automatiskt vävs in i föreställningen. Oerhört uppskattat avbrott i en seriös konferens. En vitamininjektion.

 • Låt John demonstrera riktig teambuilding med hela publiken.
 • Låt John testa hur väl konferensdeltagarna kan jobba tillsammans.
 • Varför inte en intervju av John tillsammans med en buktalardocka som ställer de svåra frågorna…?
 • Eller en (buktaleri-) intervju med chefen där Mäktiga Masken™ sätts över chefens mun och han/hon säger de mest dråpliga saker?

En rolig, inspirerande och förbluffande stund baserat på er konferens, siffror, teamwork och hur man tjänar pengar och kan ”se” in i framtiden. Showen väver in åskådaraktiviteter och anekdoter till ert företag och den tjänst/produkt ni erbjuder.

John gör även sina föreställningar på flytande engelska.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun