Om nya teknologiutvecklingens påverkan på framtiden

AI, IoT och Blockchain är exempel på teknologier som börjar bli viktigt för fler och fler företag och organisationer, men hur ska man förhålla sig till det och hur börjar man?

Förutom affärsutveckling, omvärlds- och framtidsanalyser har Jonas Möller jobbat med sälj- och ledarskapsutveckling. Sedan 1993 har Jonas varit verksam i IT-branschen där han jobbat med affärsutveckling kopplat till teknisk innovation och de förändringar som den utvecklingen ger upphov till. Idag jobbar Jonas Möller med att å ena sidan blicka ut i världen för att se hur utvecklingen stormar fram och å andra sidan hjälpa företag och organisationer i hur de skall utveckla sina organisationer och sitt erbjudande med hjälp av de nya marknadsvillkoren.

Presentation

Jonas Möller anlitas av företagsledningar och entreprenörer för att utveckla deras affär och/eller verksamhet inom ramen för Digitalisering. Jonas har tagit fram ett antal modeller och guidelines som stöd för hur man kan prioritera och förstå hur detta arbete bör genomföras.

Han har studerat varför vissa företag och teknologier lyckats respektive misslyckats under sedan 70-talet och framåt. Det finns enligt honom mycket att lära av vår nutidshistoria. Det viktiga enligt Jonas är inte teknologin i sig utan hur den bäst stödjer våra processer att serva våra kunder, och just i det gränssnittet hittar man oftast de nya lösningarna som kan skapa nya intäktströmmar och öppna upp för nya marknader.

Jonas Möller pekar på tre områden inom transformation;

 1. Nya strukturer
 2. Människan och attityder där det är viktigt att leda rätt
 3. Organisationsförändringar kommer att krävas

Jonas Möller har personligen coachat drygt 600 säljare och ledare vilka han följt under ca 1 års tid (totalt drygt 7 000 coachingtimmar) och utbildat tusentals i klassrum och konferenssalar. En viktig del i Jonas föreläsningar är att han vi ge konkreta råd och exempel så att åhörarna får med sig en tydlig nytta från tiden de spenderat med honom.

Att anlita Jonas Möller för en kort eller lång föreläsning är en start på en mängd positiva processer samt ett bra sätt att bli av med onödiga rädslor som lätt uppstår när man hör och läser vad många andra tror om den nya teknologiutvecklingens påverkan på framtiden. Som föreläsare kännetecknas han av hög energi blandat med humor och intressanta berättelser. Berättelserna hämtar han från sina egna erfarenheter men också från alla dem han genom åren jobbat med.

Jonas skräddarsyr alltid sina föreläsningar i samråd med uppdragsgivaren både avseende inriktning och omfattning. Jonas föreläser på svenska och engelska.

Exempel på teman och rubriker

 • Bli en vinnare på den nya marknaden
 • Innovativ affärsutveckling, den nya tidens sätt att utveckla sin affär
 • Affärsutveckling
 • Ledarskap
 • Digitalisering
 • Artificiell Intelligens
 • Ny teknik
 • Blockchain
 • Försäljning

Referenser

Jonas är en nyfiken och skicklig föreläsare som förmedlar sitt budskap med energi och humor. Han är samtidigt alltid välstrukturerad och ger åhörarna många insikter och flera praktiska verktyg på vägen. Hans kunskap och erfarenhet av modern teknikutveckling är stor och utgör grunden för hans spännande framtidsspaningar kring innovation och affärsutveckling.
Business Development Executive, Powersales Communication

Jonas is a brilliant and very inspiring speaker that really gets down to the point about why innovation and new thoughts are needed to grow your business. I really appreciate Jonas thoughts about the importance to adapt to change.” ”I can highly recommend anyone to listen to a lecture/speech by Jonas on the topics of digitalisation, innovation, business development and the need to change. That you get a few laughs on the way is also a nice bonus.
Andreas Lalangas CEO and founder at Salesbox

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium