1+1 är mer än 2

Jonas Öste Klevhag har kombinerat en bakgrund som civilingenjör i fordonsindustrin med en fartfylld karriär som manusförfattare inom humor och underhållning i tv och radio.

De senaste 20 åren har han arbetat med entreprenörskap, affärs- och näringslivsutveckling i bland annat Norden, Afrika och Indien. Hans erfarenheter från att själv ha stått på scen och framför kameran gör att han når publiken med sin närvaro oavsett om han föreläser live eller digitalt. Jonas föreläser lika engagerat och dialektsäkert på engelska och svenska.

Presentation

Jonas Öste Klevhag som moderator
Jonas är kunnig, associativ och berättelsedriven.

Med bakgrund som civilingenjör i ledande befattningar och manusförfattare för humorprogram i tv och radio, förvandlar Jonas Öste Klevhag de mest komplexa ämnen och sammanhang till begripliga och engagerande berättelser.

Exempel på teman och rubriker

1+1 är mer än 2
Klimathot, krig och pandemi har på kort tid ställt enorma krav på extraordinära lösningar.

I kriser har mänskligheten alltid hittat hållbara lösningar tack vare sin unika superförmåga att samarbeta – den magiska formeln när ett plus ett blir mer än två. Men vsd är det som får oss att kompromissa med vårt egna för att åstadkomma mer tillsammans?

Hur skapar vi platser, samhällen och företagskulturer som gynnar samarbete och bygger tillit? Och hur kan vi få våra samarbeten att hålla längre?

Med egna erfarenheter som utgångspunkt och aktuell forskning som referens, ges publiken både nya insikter och konkreta verktyg för att själva utveckla sin och sin omgivnings samarbetsförmåga.
Tid: 30 minuter

Innovation – vad är det, varför bry sig och hur gör man?
Många organisationer ser ett behov att bli mer innovativa och det finns förmodligen lika många metoder, omorganisationer och paradigmer att följa som det finns företag.

Det här föreläsningen tar ett steg tillbaka och tittar på varför vi behöver ägna oss åt innovation från början. Den börjar i de historiska perspektiven och slutar i reflektioner anpassade efter publikens kontext. Föreläsningen kan bokas enskilt eller med efterföljande workshop med fokus på någon av kundens utmaningar.
Tid: 30 minuter

Framtidens affärsmodeller
Hur ska vi lita på en bättre framtid när så många förutsättningar för vår omvärld och vardag blir allt mer oförutsägbara?

Klimatförändringar, geopolitisk instabilitet och pandemier är aktuella exempel på hur spelregler radikalt kan förändras. Hur kan vi hjälpa våra framtida generationer att tro på en utveckling som överskrider planetens gränser – men som ändå inte verkar göra mänskligheten lycklig?

Den här insiktsfulla föreläsningen visar hur vissa av samhällets affärsmodeller faktiskt hindrar oss att förändras. Den tittar närmare på hur vi kan skapa nya mätetal och tjänster som hjälper oss att ställa om till hållbar tillväxt.
Tid: 30 minuter

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun