Fotograf
Marie-Thérése Karlberg

Med fokus på omvärlds- och framtidsanpassad strategiutveckling

Jörgens expertområde är den framtida konsumenten, den nya mediaarenans utveckling samt organisationers framtida utmaningar i förändrade affärsmiljöer. Jörgen är marknadsekonom, DIHM, och har en MBA med inriktning mot organisation och ledarskap.

Presentation

Jörgen Jedbratt är konsult och talare med fokus på omvärlds- och framtidsanpassad strategiutveckling och hjälper ledare i företag, myndigheter och organisationer att utveckla och hitta strategiska insikter och framgångsrika affärsstrategier. Han har stor erfarenhet av omvärldsanalys och scenarioplanering och har författat ett flertal böcker.

Jörgen har dessutom skrivit ett flertal böcker och är flitigt anlitad föreläsare både i Sverige och utomlands.

Jörgen Jedbratt är marknadsekonomi, DIHM, och har en MBA med inriktning mot organisation och ledarskap.

 

Exempel på teman och rubriker

 • Värderingar och livsstil
 • Konsumentbeteende
 • Organisationsutveckling
 • Framtidsstudier och omvärldsanalys
 • Scenarioplanering
 • Trender
 • Marknad- och konkurrentanalys
 • Strategiutveckling

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium