Intresseanmälan

Kalle Zackari Wahlström Promotor Media

Träning är lätt och kul

Kalle Zackari Wahlström är ingen träningsperson, men han älskar att träna och att pressa sig så hårt han bara kan. Kalle är reklamaren som blev bloggare som blev skribent som blev manusförfattare som blev tv-profil, och nu är hela Sveriges träningsguru.

Under sina föreläsningar berättar Kalle på ett pekpinnebefriat och roligt sätt hur man kan hitta sin träningsglädje utan att nödvändigtvis vara en duktig typ som äter stenålderskost ur en plastburk varje dag. Kalle kan bokas för föreläsningar, träningspass och som konferencier.

Vill du boka Kalle Zackari Wahlström till en inspirerande och underhållande föreläsnig om träning och motion eller som konferencier till ert nästa evenemang, kontakta oss på Skillspartner.

Presentation

Kalle Zackari Wahlström vill visa att man faktiskt inte byta liv och sluta med allt kul för att få hålla på med träning. Träning tillhör nämligen inte de där i snabba sportiga kläder med quinoa och keso på armlängds avstånd. Det är inte heller något läskigt och skamfyllt som man gör två gånger i veckan för att man måste. Kalle vill visa att träning kan vara någonting kul. Att kroppen älskar att få röra på sig och att träning tillhör alla.

Kalle Zackari Wahlström har i SVT-programmen Svett och Etikett visat på att träning kan vara kul och programmet Gympaläraren handlade om hur vi ska få våra barn att röra på sig mer. Det senare programmet tilldelades svenska tv-priset Kristallen och blev Årets Program 2016 när det röstades fram av tittarna.

Kalle är författare till böckerna Stark som en björn, snabb som en örn och Starkare som en björn, snabbare som en örn.


I samarbete med Promotor Media

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards