Intresseanmälan

Karin Zingmark Författare, föreläsare & rådgivare

Bygg team präglade av tillit och mod

Karin Zingmark har 20 års erfarenhet av att driva förändring från ledande befattningar i IT- och mediabranschen, bl.a. för Microsoft och Viasat. Hon är författare till ”Maxa Snacket”, om kommunikativt ledarskap, och ”Maxa Modet”, om förändring genom tillit och kommunikation. Hon är en aktiv styrelsemedlem, är certifierad i grunderna i Neuroledarskap och är utsedd som en av Sveriges 100 mest populära talare samt är nominerad till Årets Talare 2019.

Karin kan anlitas från allt från inspirationsdragningar, workshops till strategisk rådgivning.

Presentation

Karin Zingmark kopplar ihop omvärld, organisation och kommunikation på ett unikt sätt, som inspirerar till förändring. Hon föreläser om hur dialogen mellan medarbetare, chefer och kunder påverkas av digitaliseringen och den ständiga förändringen, och hur man kan agera för att skapa en modig, kommunikativ organisation. Karin ger konkreta verktyg för att skapa förändringar i organisationer, för att bygga tillit och ökat engagemang.

Karin är lika trygg på en stor scen inför tusentals åhörare, som i en workshop eller föreläsning för exempelvis en ledningsgrupp. Hon är en rutinerad föreläsare med bred erfarenhet, och föreläser bland annat gärna om digital kommunikation, ledarskap, sociala trender, digitalisering och varumärkesbyggande. Karin är säker framför kameran och är van vid både större och mindre digitala evenemang.

Kan kan anlitas för inspirerande föreläsningar, workshops samt för att hjälpa er driva förändringar i syfte att maximera nyttan i dagens medielandskap.

Karin Zingmark är författare till böckerna Maxa Snacket och Maxa Modet.

Exempel på teman och rubriker

 • Det Nya Normala – vikten av tillit och kommunikation när vi jobbar på distans
 • Maxa Modet – förändring genom tillit och kommunikation
 • Ledarskap och och kommunikation i en uppkopplad värld
 • Morgondagens ledarskap – bygg team präglade av tillit och mod
 • Maxa Snacket – så bygger du din kommunikativa organisation

Referenser

Jag har jobbat med Karin vid många tillfällen, när hon talat på några av mina konferenser däribland Webbdagarna – en av Sveriges ledande konferenser inom webb och digital kommunikation. Karins kunnande och entusiasm blir uppenbart för alla i rummet, oavsett storlek på publik. Lägg därtill hennes vilja att dela sina insikter som marknadsförare, ledare och expert i en digital värld och du får en fantastisk talare. Hon är en stjärna.
fd chefredaktör, IDG Internet World.

En mycket bra och inspirerande föreläsare. Proffsig och fick med mycket på kort tid. Jätteintressant och högaktuellt ämne.
konferensdeltagare januari 2018

Väldigt aktuellt och insiktsfullt!
konferensdeltagare januari 2018

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision