Karin Zingmark fd marknadschef på Microsoft Sverige, författare, föreläsare och rådgivare

Ledarskap och kommunikation i en digital värld

Söker ni inspiration inom kommunikation och varumärkesbyggande i dagens medielandskap? Behöver ni hjälp att ta er organisation in i framtiden genom att utnyttja alla möjligheter med teknik samtidigt som ni bygger ett starkt team?

Under tjugo års tid har Karin Zingmark drivit förändring genom ledande befattningar inom IT, tech- och mediabranschen, senast i rollen som marknadschef på Microsoft i Sverige. Idag är Karin en flitigt anlitad föreläsare och rådgivare rådgivare med fokus på att facilitera förändring inom digital kommunikation och ledarskap.

Karin kan anlitas från allt från inspirationsdragningar, workshops till strategisk rådgivning.

Presentation

Under alla år som anställd har Karin Zinmark intresserat sig för de möjligheter som kommer med digitaliseringen. Hon insåg tidigt att internet ger globalisering, ett högt tempo, konkurrens från oväntat håll och krav på transparens som i sin tur gör att vi inte kan göra som vi alltid gjort. Vi kan inte fatta beslut i stängda rum, med hjälp av historisk fakta såsom försäljningsrapporter och kundundersökningar för att därefter delegera till en separat avdelning som ska kommunicera ut beslutet. Det fungerade förr, när vi hade ett långsammare tempo och ett enklare medielandskap. Idag måste vi bygga kommunikativa organisationer, som lyssnar, för dialog och driver förändring i samklang med vår omvärld. För detta krävs ett helt nytt ledarskap, som förstår hur man gör för att leda i en uppkopplad värld.

I sina föreläsningar och workshops går Karin Zingmark igenom de förutsättningar som krävs samt ger konkreta tips och en inspirerande guidning till hur man bygger sin kommunikativa organisation, rustad för morgondagen. 

Karin anpassar alltid sina föreläsningar efter era behov, oavsett om det är inspiration för hela företaget, en innovativ energiboost eller en interaktivt workshop. avdelningen eller ledningsgruppen.

Kan kan anlitas för inspirerande föreläsningar, workshops samt för att hjälpa er driva förändringar i syfte att maximera nyttan i dagens medielandskap.

Karin Zingmark är författare till boken Maxa snacket.

Exempel på teman och rubriker

  • Kommunikation
  • Digital kommunikation
  • Strategisk kommunikation
  • Att bygga kommunikativa organisationer
  • Ledarskap

Referenser

Jag har jobbat med Karin vid många tillfällen, när hon talat på några av mina konferenser däribland Webbdagarna – en av Sveriges ledande konferenser inom webb och digital kommunikation. Karins kunnande och entusiasm blir uppenbart för alla i rummet, oavsett storlek på publik. Lägg därtill hennes vilja att dela sina insikter som marknadsförare, ledare och expert i en digital värld och du får en fantastisk talare. Hon är en stjärna.
fd chefredaktör, IDG Internet World.

En mycket bra och inspirerande föreläsare. Proffsig och fick med mycket på kort tid. Jätteintressant och högaktuellt ämne.
konferensdeltagare januari 2018

Väldigt aktuellt och insiktsfullt!
konferensdeltagare januari 2018

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

Kundutlåtanden

"Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

"Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

Sonia Koppen, Vision