Intresseanmälan

Katarina Hultling

Fotograf
Kate Gabor

Erfaren moderator som även föreläser om livskvalitet och personlig utveckling

Katarina Hultling har en mångfacetterad bakgrund och en ”container” av livserfarenhet. Efter drygt 15 flitiga år i konferensvärlden, både som moderator/konferencier och föreläsare vet hon väl vad som krävs för att hennes insats ska träffa rätt i de mest skilda miljöer.

Hon beskrivs som varm och inkännande, pålitlig och humoristisk. Och noggrann i sina förberedelser inför sina uppdrag.

Presentation

Som föreläsare vill Katarina Hultling ge människor både sprakande inspiration och maning till reflektion och eftertanke. Hon pratar om konsten att kommunicera bättre med sig själv för att på så vis bli bra på att kommunicera med andra. Mänskligt mod och ärlighet mot det egna jaget, färre rädda människor och fler som förstår det egna ansvaret vi har i våra liv.

Katarina Hultling är en glad och utåtriktad person som älskar möten med andra människor. Hennes föreläsningar lockar till både skratt och ibland gråt. Hon berör på ett personligt, jordnära sätt och visar med sina egna livserfarenheter prov på både framgång och tillkortakommanden i livet.

Efter många år som programledare på SVT har Katarina Hultling lett konferenser i de flesta branscher inom både offentlig och privat sektor. Stora kunder som exempelvis Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen, Danske Bank, Nordea, Sveriges kommuner och Landsting har alla vittnat om hennes professionalitet.

Katarina Hultling jobbar kvar i TV-världen som kommentator i konståkning, hon är utbildad Friskis & Svettisledare och därtill utbildad bartender.

Exempel på teman och rubriker

Ta vara på ditt liv – det är aldrig försent!
Är en rubrik som rymmer funderingar kring det viktigaste vi har i livet – Livet självt! Om konsten att skapa ett förhållningssätt till det som händer oss och det vi upplever.

Mänskligt mod – varför är det en bristvara?
Varför är vi så rädda för att inte Vara rätt, Göra rätt, Säga rätt, Klä oss rätt, Tycka rätt….. ? Om konsten att lära känna sig själv och ta eget ansvar i vårt eget liv.

Bröstcancer – en ovanligt tuff livserfarenhet
Katarina Hultling behandlades för bröstcancer 2012 och berättar öppet om sin Cancerresa och de mänskliga och existentiella frågor som hon tvingas hantera från och med då.

Referenser

Engagerad, proffsig och lyhörd. Fångade upp frågor och information på ett bra sätt. Påläst. Bra att jobba med.
Nine Yards

Tusen Tack! Du kände själv vilket enormt gensvar du fick av samtliga deltagare. Det pratades om dig och vad du sagt hela kvällen under middagen. Du var precis den friska fläkt och gav oss just den kick vi ( som jobbar med eftervård av cancer ) behövde få med oss, efter att ha gått igenom tyngre ämnen tidigare under dagen!”
Look Good Feel Better

På en 5-gradig skala toppar du för en strålande insats som moderator.
Telia

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision