Förändring, ledarskap & medarbetarskap

Kelly Odell har kallats metaforens mästare för sin förmåga att använda praktiska vardagsexempel för att belysa framgångsfaktorer för människor och verksamheter i dagens komplexa värld. Kelly kombinerar lång praktisk erfarenhet av att leda stora verksamheter med en gedigen teoretisk kompetens. Kellys skräddarsydda föreläsningar är späckad med mycket skratt och aha-upplevelser. Han är också mån om att hans föreläsningar blir mer dialog än monolog och han använder frågor och kluriga övningar även i kortare föreläsningar för att engagera publiken.

Great leaders aren’t perfect, they are human.
– Kelly Odell

 

Presentation

Under mer än 20 år som föreläsare har Kelly Odell fått flera utmärkelser, bland annat Sveriges topp 100 talare (Eventeffect), Decenniets Inspiratör (Transfer) och en av Sveriges mäktigaste invandrare (Veckans Affärer).  För mer än 30 år sedan kom han till Sverige för kärlekens skull och gjorde en imponerande karriär. Eller vad sägs om chef för Telia Mobile, Sverigechef för Whirlpool Corporation och försäljningsdirektör på Volvo Personbilar, för att nämna några.

Kelly är idag en av Sveriges främsta experter inom förändringsledning och har de senaste åren släppt böckerna Mänskligt ledarskap och Förändringshandboken. Utöver föreläsningar jobbar han med ledningsgruppsutveckling, mentorskap, och utbildning.

 

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards