Fotograf
Robert Eldrim

Sveriges mesta Youtube-bloggare

Kristina (Keyyo) Petrushina har en av Sveriges största Youtube-kanaler med inriktning på komik. Hon är en stora humorist och imitatör med rötter från Ryssland. Trots sin unga ålder har hon varit en aktiva video-bloggare i snart tio år.

Kristina kan bokas som konferencier, moderator och programledare.

Presentation

Kristina ”Keyyo” Petrushina vänder sig till en ungdomlig publik och är en av de absolut mest lovande kvinnliga komiska talangerna idag. Kristina är en väldigt driven kvinna och en inspiratör för många.

Vi har sett henne på TV när hon leder storsatsningen Talang tillsammans med Pär Lernström. Hon har även två SVT-serier med titeln ”Keyyo o co” och ”Ombytta roller med Keyyo” uppe på SVT-play.

Keyyo har även lett den stora Live-galan ”Guldtuben” på Cirkus i Stockholm tillsammans med Kodjo Akolor – där hon även vann två av de största priserna.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

Kundutlåtanden

"Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

"Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg