Fotograf
Robert Eldrim

Sveriges mesta Youtube-bloggare

Kristina (Keyyo) Petrushina har en av Sveriges största Youtube-kanaler med inriktning på komik. Hon är en stora humorist och imitatör med rötter från Ryssland. Trots sin unga ålder har hon varit en aktiva video-bloggare i snart tio år.

Kristina kan bokas som konferencier, moderator och programledare.

Presentation

Kristina ”Keyyo” Petrushina vänder sig till en ungdomlig publik och är en av de absolut mest lovande kvinnliga komiska talangerna idag. Kristina är en väldigt driven kvinna och en inspiratör för många.

Vi har sett henne på TV när hon leder storsatsningen Talang tillsammans med Pär Lernström. Hon har även två SVT-serier med titeln ”Keyyo o co” och ”Ombytta roller med Keyyo” uppe på SVT-play.

Keyyo har även lett den stora Live-galan ”Guldtuben” på Cirkus i Stockholm tillsammans med Kodjo Akolor – där hon även vann två av de största priserna.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium