Intresseanmälan

Klas Hallberg

Föreläsare, Författare, Husfilosof

Klas Hallberg är en av Sveriges mest framstående föreläsare. Hans scennärvaro fångar åhörarna på ett enastående sätt och han har förmågan att ruska om dem mentalt på ett sätt som få behärskar. Hans föreläsningar är en blandning av humor och djupaste allvar. Han är sedan många år en av Sveriges bästa och mest efterfrågade föreläsare, och nyligen rankad som en av världens bästa talare.

Innan Klas ställde sig på scen ägnade han åratal att lära sig allt om inlärning, kommunikation, prestations-psykologi, accelererat lärande, snabbläsning, hälsa och egen utveckling. Den kunskapen använder han på scen.

Presentation

När du hyr in Klas som föreläsare är han till för er. Han gör allt han kan för göra sig relevant i varje sammanhang. Han kommer inte med en färdig standardföreläsning.

Du kan förvänta dig hög energi och en till synes förvirrad struktur som mynnar ut i både aha-upplevelser, ljudliga skratt och en och annan smärtsam tankeställare.

Kunden får sin egen verksamhet speglad med en blandning av uppfordrande kritik eller ”sanningar” och förlåtande glädje. ihopkopplat med mycket skratt. De får sin verksamhet belyst och åhörarna som grupp får nya perspektiv och ett gemensamt språk. Jag ger ett utifrånperspektiv som bidrar till en gruppkick i att hantera utmaningen.
– Klas Hallberg

Klas är en scenkonstnär och husfilosof. Syftet med humorn är att dribbla bort intellektet och få folk att slappna av. Klas tar avstamp i vardagssituationer och frågor som berör oss alla, och genom skrattet hjälper han oss till insikter. Han brinner för att folk ska upptäcka vad som är angeläget i deras liv och i de olika system de verkar i.

Några exempel på ämnen är:
Att förstå kunden, Tillitsbaserad styrning, Vardagligt ledarskap, Effektivitet, Entreprenörskap.

Klas Hallberg är ett känt namn bland komiker men undviker rena stand up-sammanhang. År efter år är hans öppna shower slutsålda, trots att han befinner sig under medieradarn. Under 2018 och 2019 var han på Sverigeturné med en filosofisk humorshow om att leva innan man dör.

 

 

Exempel på teman och rubriker

Bemötandets magi
– om vardagligt ledarskap
En vidrig sanning är den – men ändå sann: Vi leder varandra genom vårt sätt att bemöta varandra. En riktigt rolig föreläsning om hur vi faktiskt påverkar vår omgivning med vårt sätt att bemöta andra i vardagen.

Personlig effektivitet
Om att ta eget ansvar för att få saker gjorda. En lömsk föreläsning där medarbetarna skrattar sig till den obehagliga insikten att de är inblandade själva i sina egna liv.

Mask – Mört -Gädda
– om entreprenörskap och affärsmannaskap
En fruktansvärt enkel metafor som ger väldigt tydliga förhållningssätt för framgång. Man gräver mask och agnar med den för att fånga mörten, som man sedan lockar gäddan med. Om att gilla att gräva mask – och även komma ihåg att det ska upp gäddor i båten också!

Prestera bättre och må bättre
Det finns en ganska vanlig föreställning om att man antingen får prestera eller må bra. Den här föreläsningen hamrar på ren värmländska in det uppenbara: vi kan och ska BÅDE prestera OCH må bra.

Att göra det omöjliga möjligt
Vi tar oss ut i fältet av möjligheter och upptäcker dem i vardagen. Vi gör oss av med begränsande föreställningar och älskar äventyret. Det här är en riktig rock´n roll-föreläsning om att spränga gränser. Yes!!

Referenser

Klas är en fantastisk inspiratör med stor närvaro och hög energi! Att han dessutom toppar detta med egna berättelser som träffar rak i hjärtat och att han lyckas anpassa budskapet efter bolagets och åhörarnas behov är unikt i sitt slag! Kombinationen av humor och blodigt allvar tillsammans med högt tempo samtidigt som man får möjlighet till eftertanke, gör att alla borde få en chans att hångla mer med Klas Hallberg! 450 personer som ger stående ovationer kan inte ha fel – fenomenalt helt enkelt!
Vice VD, Tre

Klas levererade ett budskap om att utmana sina invanda tankegångar, samt sätt att vara och agera, som passade perfekt i en situation där vi gjort en omfattande omorganisation och arbetar på ett helt nytt sätt mot våra kunder. Han levererade dessutom detta budskap med en enorm portion humor som både fick publiken att vika sig dubbel av skratt och faktiskt gjorde det lättare att ta till sig ett i grunden mycket allvarligt och genomtänkt budskap. Jag kan varmt rekommendera Klas som föreläsare!
VD, Pfizer Sverige

På ett väldigt seriöst sätt blandade Klas humor och allvar så att våra högsta chefer både kom till insikter och hade otroligt roligt. Ett fantastiskt föredrag.
VD, Loomis Sverige

Klas föreläsning var underhållande med en allvarlig underton, gapskratt varvades med allvar. Mycket av det som sas på scen bar jag med mig länge efteråt. Klas är fenomenal att få fram sina budskap och att fånga publiken.
Informationschef, Ving Sverige

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg