Intresseanmälan

Kristina Andersson Näringsfysiolog, föreläsare, författare & inspiratör

Hälsosamma kostvanor - helt utan pekpinnar

Kristina Andersson är näringsfysiolog (fil.mag. i nutrition), föreläsare, författare och inspiratör som brinner för kost, hälsa och beteende. Hon har lång erfarenhet av att jobba med så väl privatpersoner som företag med fokus på bättre hälsa och välmående genom maten.

Presentation

Inspiration och nyansering är hennes melodi. Hon drivs av fascinationen över hur vi, genom vår livsstil, i så stor utsträckning kan påverka vår kropps funktion. Att bry sig om vad man äter handlar inte om att vara smal eller tjock utan om att ge kroppen de byggstenar den behöver för att fungera optimalt. Det kan vara skillnaden mellan frisk – sjuk, stark – svag, stel – rörlig, pigg – trött eller glad – deppig. En utseendemässigt åtråvärd kropp kan bli en härlig bonus.

Med stort engagemang och på ett roligt sätt helt utan pekpinnar inspirerar Kristina till bry sig om vad man stoppar i munnen. Fascinerande, lärorik fakta varvas med nyansering av aktuella råd och rön samt konkreta tips och tankesätt att applicera på sin vardag.

Kristina Andersson skräddarsyr föreläsningar, workshops och utbildningar efter önskemål och gör så väl faktabaserade utbildningar som lättsammare inspirationsföreläsningar.

Kristina är författare till 15 böcker inom området kost och hälsa, däribland:

 • Ät smart, Tukan förlag 2022
 • Lifestyle planner, Tukan förlag, 2021
 • Ät hjärnsmart, Tukan förlag, 2018
 • Bli blodsockersmart, Tukan förlag, 2017
 • Smart mat för löpare, Massolit förlag, 2015
 • Eat Clean – mer näring och mindre skärp i maten, Massolit förlag 2015
 • Diabetes – du kan själv påverka, ICA förlaget 2012

Hon är också en flitigt anlitad  kostexpert i media; i tidningar, tv-soffor samt Tv-produktioner så som ”Biggest Loser”, ”här har du din mat”/UR, ”Hjärnkontoret” och ”Diabetesgalan”

Exempel på teman och rubriker

 • Kost (skräddarsyr föreläsningar, utbildningar och workshops med olika inriktning inom kost/näringslära)
 • Hälsosamma kostvanor – från teori till handling!
 • Kost och diabetes
 • Kost och prestation
 • 5 hälsoinsatser med hög ROI* du kan starta med redan idag! (*return on investment)
 • Kasta ut vågen!
 • Kostmyter och tankevurpor
 • Motivation

Referenser

”Kristina är fantastisk att lyssna på! Kristina har förmågan att göra ett ämne som annars kan tänkas vara ganska tråkigt till roligt och inspirerande. Kristina är fantastisk på att få med sig publiken, hon bjuder på skratt, igenkänning, aha-upplevelser, insikter som består samt viktigast av allt en vilja att göra en förändring. Har haft förmånen att lyssna på henne två gånger och är lika fascinerad båda gångerna. Har ni möjlighet att få lyssna på Kristina så ta den!”
Maria Johansson, Svenska Spel

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB