Intresseanmälan

Kristoffer Triumf

Fotograf
Amanda Elsa Andréas

Mannen bakom Värvet, Sveriges största intervjupodcast

43 miljoner nedladdningar kan inte ha fel. Vi är många som gillar Kristoffer Triumf. Kristoffer har med sina intervjupoddar lyckats nå ut till den breda massan genom att på ett både nyfiket och avslappnat sätt få närapå 300 kreatörer, underhållare och makthavare att öppna upp och dela med sig av sina erfarenheter.

Kristoffer Triumf kan bokas som intervjuare på företagsevent, moderator och konferencier där han engagerat och med personlig ton får med sig alla deltagare genom en perfekt avvägning mellan humor och allvar.

Presentation

Kristoffer Triumf har en bakgrund från journalistik och reklam. 2011 utvecklade han tillsammans med Filip & Fredrik formatet Breaking News, och startade i samma veva en sporadisk karriär som komiker.

Sedan mars 2012 driver han Skandinaviens största intervjupodcast Värvet. 2013 nominerades han till Stora Journalistpriset som Årets förnyare. Sedan 2014 driver han även en engelskspråkig podcast, Varvet International, som sänds parallellet med de vanliga avsnitten.


I samarbete med Promotor Media

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg