Intresseanmälan

Kristoffer Triumf

Fotograf
Amanda Elsa Andréas

Mannen bakom Värvet, Sveriges största intervjupodcast

43 miljoner nedladdningar kan inte ha fel. Vi är många som gillar Kristoffer Triumf. Kristoffer har med sina intervjupoddar lyckats nå ut till den breda massan genom att på ett både nyfiket och avslappnat sätt få närapå 300 kreatörer, underhållare och makthavare att öppna upp och dela med sig av sina erfarenheter.

Kristoffer Triumf kan bokas som intervjuare på företagsevent, moderator och konferencier där han engagerat och med personlig ton får med sig alla deltagare genom en perfekt avvägning mellan humor och allvar.

Presentation

Kristoffer Triumf har en bakgrund från journalistik och reklam. 2011 utvecklade han tillsammans med Filip & Fredrik formatet Breaking News, och startade i samma veva en sporadisk karriär som komiker.

Sedan mars 2012 driver han Skandinaviens största intervjupodcast Värvet. 2013 nominerades han till Stora Journalistpriset som Årets förnyare. Sedan 2014 driver han även en engelskspråkig podcast, Varvet International, som sänds parallellet med de vanliga avsnitten.


I samarbete med Promotor Media

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards