Lars-Johan Åge Ekonomie doktor & utbildad i förhandling på Harvard Law School

Fotograf
Johanna Henriksson

Vinnande förhandlingsteknik - konsten att komma överens

Lars-Johan Åge är ekonomie doktor på Handelshögskolan i Stockholm och utbildad i förhandling på Harvard Law School. Han har arbetat med FBIs gisslanförhandlare och svenska polisens insatsstyrka. Han har också analyserat mönster hos världens bästa förhandlare inom gisslansituationer, affärer och diplomati. Oavsett om det är en diskussion hemma vid köksbordet, en affärsförhandling eller ett gisslandrama, så är hemligheten för att få till en lyckad lösning densamma.

Presentation

Att samarbeta och hitta en gemensam väg framåt är den största framgångsfaktorn i mänsklighetens historia. Den är lika avgörande och aktuell för dagens organisationer. Vi kallar det att komma överens. Att komma överens skapar effektivt värden för alla inblandade och stärker relationer både inom och utanför organisationen. På samma sätt är kostnaderna för att inte komma överens i den egna organisationen, i teamen eller med kunder gigantiska. I form av mindre trivsel, ökad stress, sämre prestation, lägre resultat och missade möjligheter.

På ett lättmottagligt sätt och med en enkel, tydlig och användbar modell presenterar Lars-Johan Åge det komplexa i en förhandlingssituation. Lars-Johan ger dig nycklar för framgångsrik kommunikation och förhandling – för att nå dina mål och bästa möjliga resultat.

Oavsett om det gäller relationen chef-anställd, säljare-kund eller mellan medarbetare är hemligheten för att komma överens och få till en lyckad lösning densamma. Det handlar om att nå fram till andra människor och hitta lösningar som skapar bestående värden, och viktigast av allt: se till att alla känner sig nöjda efteråt. Med Lars-Johans hjälp blir win-win happy-happy!

Med Lars-Johans Åges hjälp blir du en bättre kommunikatör, förhandlare, ledare och medarbetare.

Lars-Johan är författare till boken ”Konsten att göra affärer” och listad i Dagens Industri som en av Sveriges populäraste föreläsare.

Lars-Johan Åges forskning har publicerats i internationella vetenskapliga tidskrifter och hans expertis inom förhandlingsområdet har också lett till att han varit redaktör för förhandlingsområdet i den vetenskapliga tidskriften Journal of Business and Industrial Marketing.

Referenser

En perfekt kombination av inspiration, underhållning och affärsnytta!
Senior Advisor, Nordea

Vi har anordnat Effect-dagarna i sju år och Lars-Johan Åge är den bästa föreläsare vi anlitat. Faktum är att vi anlitade honom två år i rad… på medlemmarnas begäran. Det har aldrig hänt förut!
Arrangör av Effect

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

Kundutlåtanden

"Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

Sonia Koppen, Vision

"Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

Ingemar Gustavsson, Actemium