Intresseanmälan

Lars-Johan Åge Professor & Ekonomie Doktor

Lär dig komma överens med vem som helst - Förhandlingsteknik för alla tillfällen

Att samarbeta och hitta en gemensam väg framåt är den största framgångsfaktorn i mänsklighetens historia. Den är lika avgörande och aktuell för dagens organisationer. Vi kallar det att komma överens.

Att komma överens skapar effektivt värden för alla inblandade och stärker relationer både inom och utanför organisationen. På samma sätt är kostnaderna för att inte komma överens i den egna organisationen, i teamen eller med kunder gigantiska. I form av mindre trivsel, ökad stress, sämre prestation, lägre resultat och missade möjligheter.

Med Lars-Johans Åges hjälp blir du en bättre kommunikatör, förhandlare, ledare och medarbetare. Lars-Johan är författare till böckerna ”Konsten att göra affärer” och ”Happy Happy – fem steg för att komma överens med vem som helst.

Presentation

Lars-Johan Åge är, förutom professor, ekonomie doktor på Handelshögskolan i Stockholm och utbildad i förhandling på Harvard Law School. Lars-Johan är en av världens främsta forskare inom förhandlingsområdet och han har inte bara hittat framgångsfaktorerna för att komma överens med vem som helst, han kan också förmedla dem på ett sätt som gör skillnad i människors liv.

Han har arbetat med FBIs gisslanförhandlare och svenska polisens insatsstyrka. Han har också analyserat mönster hos världens bästa förhandlare inom gisslansituationer, affärer och diplomati. Nu gör han framgångsfaktorerna tillgängliga för en bred publik.

På ett lättmottagligt sätt och med en enkel, tydlig och användbar modell presenterar Lars-Johan Åge det komplexa i en förhandlingssituation. Lars-Johan ger dig nycklar för framgångsrik kommunikation och förhandling – för att nå dina mål och bästa möjliga resultat.

Oavsett om det gäller relationen chef-anställd, säljare-kund eller mellan medarbetare är hemligheten för att komma överens och få till en lyckad lösning densamma. Det handlar om att nå fram till andra människor och hitta lösningar som skapar bestående värden, och viktigast av allt: se till att alla känner sig nöjda efteråt. Med Lars-Johans hjälp blir win-win happy-happy!

Lars-Johan Åges forskning har publicerats i internationella vetenskapliga tidskrifter och hans expertis inom förhandlingsområdet har också lett till att han varit redaktör för förhandlingsområdet i den vetenskapliga tidskriften Journal of Business and Industrial Marketing.

Exempel på teman och rubriker

Konsten att komma överens
Föreläsningen ”Konsten att komma överens” ger nycklarna till framgångsrik kommunikation. Oavsett om det gäller relationen chef-anställd, säljare-kund eller mellan medarbetare är hemligheten för att komma överens och få till en lyckad lösning densamma.

Föreläsningen bygger på forskning och vetenskapliga experiment inom psykologi, beteendevetenskap och ekonomi och illustreras med exempel som alla i affärsvärlden kan känna igen sig i och skapar:

1. Bättre samarbete internt
Kostnaderna för att inte komma överens i den egna organisationen eller i teamen kan bli gigantiska i form av missade möjligheter, sämre trivsel och sämre utväxling på organisations idéer.

2. Högre innovationskraft
Att maximera innovationskraften innebär att människor med olika perspektiv och olika agendor ändå kan mötas och hitta gemensamma vägar framåt.

3. Mer värdeskapande
För ett maximalt värdeskapande krävs samarbeten med kunder, medarbetare och i nätverk och även här är målet happy-happy.

4. Färre missade möjligheter
Forskning visar att även rutinerade förhandlare ofta ”lämnar pengar kvar på bordet” utan att de ens vet att de missat värdefulla möjligheter.

5. Effektivare ledarskap
Att leda andra framgångsrikt innebär att kom överens även med de som har andra perspektiv och andra agendor. Både mellan chef-chef och chef-medarbetare.

Referenser

En perfekt kombination av inspiration, underhållning och affärsnytta!
Senior Advisor, Nordea

Vi har anordnat Effect-dagarna i sju år och Lars-Johan Åge är den bästa föreläsare vi anlitat. Faktum är att vi anlitade honom två år i rad… på medlemmarnas begäran. Det har aldrig hänt förut!
Arrangör av Effect

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards