Ett genuint proffs och en folkkär artist och programledare

Lasse Kronérs förmåga att blanda både sång, tal och finurligheter har gett honom en helt egen position bland svenska artister.

Lasse kan bokas som programledare, artist, konferencier och föreläsare.

Presentation

Vill du ha ett genuint proffs som förgyller konferensen eller företagsfesten så är Lasse Kronér mannen som kan göra jobbet!

Lasse Kronér blev först känd som en av medlemmarna i showgruppen Triple & Touch. 1999 tog han över som programledare för Bingolotto, efter Leif ”Loket” Olsson. Lasse har varit julvärd i SVT och deltagit i Så ska det låta. 2013 var Lasse sommarpratare i P1 och han har tävlat i melodifestivalen.

Han har även varit programledare under flera säsonger för “Smartare än en femteklassare” och ”DoobiDoo”. Båda programmen har haft höga tittarsiffror och Lasse Kronér har fått de allra bästa recensionerna för sitt sätt att leda programmen.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards