Intresseanmälan

LEDA I KRIS – så klarar du coronakrisen INTERAKTIVT WEBBINARIUM

Det är inte krisen i sig som riskerar att göra störst skada. Det är hur du leder krisen som är avgörande. En illa skött kris får förödande konsekvenser. I det här interaktiva seminariet ger vi dig konkreta råd och tips samt öppnar för dialog kring det som just du behöver.

Vi vet att du står i skiten. Coronapandemin slår hårt mot alla.

Presentation

Det är inte krisen i sig som riskerar att göra störst skada. Det är hur du leder krisen som är avgörande. En illa skött kris får förödande konsekvenser. I det här interaktiva seminariet ger vi dig konkreta råd och tips samt öppnar för dialog kring det som just du behöver.

Vi vet att du står i skiten. Coronapandemin slår hårt mot alla.

Som chef och ledare har du inte själv valt att vara där du är just nu. Det är inte du som skapat krisen. Men det är ditt ansvar att välja hur du och ditt bolag nu reagerar och svarar på situationen.

Ditt agerande spelar stor roll för om ditt bolag stärks eller sänks. Det är ett tungt ansvar. Hur rustad är du?

I kursavgiften ingår e-boken ”Leda i kris: 10 steg för att klara coronakrisen”.

Ylva M Andersson, expert på att leda i kris, samarbetar nu med Skillspartner i en serie seminarier för dig som känner dig förvirrad, förtvivlad, frustrerad och förbannad.

Vi tror att du behöver snabba, konkreta hands-on-råd. Därför har vi designat ett interaktivt seminarium med stort utrymme för allas frågor. Ylva håller en 30 minuter lång föreläsning, resten av tiden ägnas åt att ge svar på just det du behöver i din arbetsvardag.

Det här lär du dig: 

 • Hur du håller dig lugn i stormen
 • Hur du håller fokus på det viktiga
 • Hur du fattar beslut utan vettigt underlag
 • Hur du möter och inkluderar dina medarbetare
 • Hur du kommunicerar: budskap, kanaler och tilltal

Webbinariet riktar sig till dig som leder en organisation, avdelning eller grupp.

Webbinariet genomförs i två olika format.

Format 1 – Interaktivt Webbinarium
Föreläsning, praktiska verktyg, insikt och frågor som modereras.

Aktuella datum: 21 april 2020, kl 09.00-10.30 – Boka 21 april

Deltagaravgift: 995:- exklusive moms/deltagare.
I deltagaravgiften ingår e-boken ”Leda i kris – 10 steg för att klara coronakrisen”.

Format 2 – Forumdialog/Videomöte
Föreläsning. Därefter faciliterar Ylva M Andersson dialogen med deltagarna och ger utrymme för var och en att ställa de frågor som är allra viktigast just nu. Max 10 personer kan delta.

Aktuella datum:
16 april 2020  kl 08.30-10.00 – Boka 16 april
23 april 2020, kl 08.30-10.00 – Boka 23 april
24 april 2020, kl 08.30-10.00 – Boka 24 april

Deltagaravgift: 2 490 kronor exklusive moms/deltagare.
I deltagaravgiften ingår e-boken ”Leda i kris – 10 steg för att klara coronakrisen”.

Är ni många som vill gå eller önskar en utbildning anpassad efter era behov? Klicka på Offertförfrågan och berätta lite mer om era behov och glöm inte kontaktuppgifter så återkommer vi med förslag.

 

Om kursledaren – YLVA M ANDERSSON
Journalist med 30 års erfarenhet från de största mediehusen, bland annat som högsta chef för TV4, SVT och SR i Göteborg. Hon är rutinerad publicist och ansvarig utgivare. Ytterst ansvarig för några av landets absolut tyngsta samhällsredaktioner (SVT:s Uppdrag Granskning och Debatt samt SR:s Kaliber och Ring P1) vilket ger en exceptionell erfarenhet av att leda och kommunicera i kris.

Ylva har hanterat och lett många kriser. Bland annat stora omställningar, sparpaket, dödsfall, arbetsplatsolyckor, hot och våld, interna konflikter, dramatiska nyhetslägen samt olika mediedrev.

Sedan 2016 driver hon bolaget MAY Strategies som erbjuder team- och ledarutveckling.

Ylva är uppskattad coach och mentor till ledare och entreprenörer i många olika branscher. Hennes gedigna egna ledarerfarenhet tillsammans med kompetensen som professionell certifierad coach (PCC) inom International Coach Federation Professionell innebär att Ylva väl vet vad som krävs för att bygga ett framgångsrik, kommunikativt ledarskap och därmed lönsamma och hållbara organisationer. I såväl goda tider som i turbulens.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg