Intresseanmälan

Leif Boork Ishockeytränare & fd förbundskapten

Om drivkrafter och laganda och hur man får alla att känna sig bra

Leif Boork är en av de mest välkända svenska ishockeytränarna. Han är av många ansedd som en okonventionell tränare som inte räds nya och utmärkande metoder inom ishockeyn.

Leif är även uppskattad föreläsare som talar om ledarskap och vikten av att ha drivkraft för det man gör.

Leif Boorks grundläggande kriterier är desamma oavsett vad man sysslar med. Leifs föredrag handlar i mångt och mycket om att bli fem procent bättre.

Presentation

Den lättsamma stämningen och att locka fram många skratt. Men budskapet Leif förmedlar är tydligt. ”Få alla att känna sig bra. Att ha ett lag som tänker och känner så blir slagkraftigt även om laget inte innehåller de individuellt bästa spelarna. ”Att ta i lite extra och ha förståelsen varför man gör det.” Med ord som dessa är det lätt att överföra idrotten till företagen.

Leif Boork blev känd på allvar i mitten av 1980-talet då han tog över som förbundskapten för Sveriges herrlandslag i ishockey – och gjorde dundersuccé när han tog Sverige till final mot Kanada i Canada Cup 1984. Leif har bland annat också varit tränare för Damkronorna.

Exempel på teman och rubriker

 • Laganda
 • Teamet
 • Ledarskap
 • Drivkrafter
 • Mål

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision