Intresseanmälan

Leif Boork Ishockeytränare & fd förbundskapten

Om drivkrafter och laganda och hur man får alla att känna sig bra

Leif Boork är en av de mest välkända svenska ishockeytränarna. Han är av många ansedd som en okonventionell tränare som inte räds nya och utmärkande metoder inom ishockeyn.

Leif är även uppskattad föreläsare som talar om ledarskap och vikten av att ha drivkraft för det man gör.

Leif Boorks grundläggande kriterier är desamma oavsett vad man sysslar med. Leifs föredrag handlar i mångt och mycket om att bli fem procent bättre.

Presentation

Den lättsamma stämningen och att locka fram många skratt. Men budskapet Leif förmedlar är tydligt. ”Få alla att känna sig bra. Att ha ett lag som tänker och känner så blir slagkraftigt även om laget inte innehåller de individuellt bästa spelarna. ”Att ta i lite extra och ha förståelsen varför man gör det.” Med ord som dessa är det lätt att överföra idrotten till företagen.

Leif Boork blev känd på allvar i mitten av 1980-talet då han tog över som förbundskapten för Sveriges herrlandslag i ishockey – och gjorde dundersuccé när han tog Sverige till final mot Kanada i Canada Cup 1984. Leif har bland annat också varit tränare för Damkronorna.

Exempel på teman och rubriker

 • Laganda
 • Teamet
 • Ledarskap
 • Drivkrafter
 • Mål

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium