Intresseanmälan

Leif Boork Ishockeytränare & fd förbundskapten

Om drivkrafter och laganda och hur man får alla att känna sig bra

Leif Boork är en av de mest välkända svenska ishockeytränarna. Han är av många ansedd som en okonventionell tränare som inte räds nya och utmärkande metoder inom ishockeyn.

Leif är även uppskattad föreläsare som talar om ledarskap och vikten av att ha drivkraft för det man gör.

Leif Boorks grundläggande kriterier är desamma oavsett vad man sysslar med. Leifs föredrag handlar i mångt och mycket om att bli fem procent bättre.

Presentation

Den lättsamma stämningen och att locka fram många skratt. Men budskapet Leif förmedlar är tydligt. ”Få alla att känna sig bra. Att ha ett lag som tänker och känner så blir slagkraftigt även om laget inte innehåller de individuellt bästa spelarna. ”Att ta i lite extra och ha förståelsen varför man gör det.” Med ord som dessa är det lätt att överföra idrotten till företagen.

Leif Boork blev känd på allvar i mitten av 1980-talet då han tog över som förbundskapten för Sveriges herrlandslag i ishockey – och gjorde dundersuccé när han tog Sverige till final mot Kanada i Canada Cup 1984. Leif har bland annat också varit tränare för Damkronorna.

Exempel på teman och rubriker

 • Laganda
 • Teamet
 • Ledarskap
 • Drivkrafter
 • Mål

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun