Intresseanmälan

Leila Söderholm

En sann hälsoinspiratör

Leila Söderholms 100% engagemang smittar. I sina populära föreläsningar blandar hon humor, igenkänning och allvar. Med 20 års erfarenhet av att coacha personal till mer glädje och bättre hälsa har hon en rik kunskapskälla att ösa ur.

Vill du veta mer om Leila och hennes föreläsningar ring oss på Skillspartner.

Presentation

Leila är träningsexpert på TV4, frilansande medarbetare på Sveriges största magasin och pryder mjölkpaketen med sina enkla och roliga tips. 2017 blev Leila Årets Hälsoinspiratör, framröstad av svenska folket.

Boka Leila om du vill…
… inspireras och hitta motivation till förändring
… få en kickstart till bättre vanor
… få konkreta, roliga och enkla tips

Exempel på teman och rubriker

100% hälsa
En livsviktig och lekfull föreläsning om hållbart hälsoarbete.
Leila Söderholm visar att du varken behöver mycket tid eller utrustning för att få in rolig rörelse i vardagen. Det enda som behövs är lite inspiration, vilket du garanterat får i hennes föreläsning. Det – och mycket skratt!

Att sömn, relationer och att ha mål i livet är lika viktigt som att äta bra och att röra på sig ger Leila många roliga och konkreta exempel på. Hälsa är en helhet och det vi gör i vår vardag har större effekt än vi tidigare trott. Forskning visar tydligt att vardagsrörelse är livsviktigt.

Denna forskningsbaserade föreläsning bjuder på massor av humor, energi och igenkänning – inga pekpinnar eller dåligt samvete. Leila är expert på att fånga alla oavsett vem du är. Deltagarna får med sig en verktygslåda med konkreta strategier för att lätt komma igång.

100% arbetsglädje – en föreläsning om glädje på jobbet och medarbetarskap
Varför är det så viktigt med glädje på jobbet och vem är ansvarig för den?

Mindset – hur vi pratar med oss själva – och hur vi tar vårt eget ansvar är viktiga pusselbitar. Att kroppen mår bra är också viktigt, en hälsosam kropp skapar ett positivt sinnestillstånd.

Precis som man kan träna sin kropp kan man träna sin glädje. Hjärnan älskar att komma ihåg oförrätter för att hålla koll på vad som är hotfullt. Med enkla knep kan man överlista hjärnan, Och man kan öva på att inte gnälla och träna på att vara generös.

Kroppen mår bra av rörelse och vila. Det är lika viktigt att få tillräcklig sömn som att ha något att längta efter eller en god vän att ringa. Att veta vad som förväntas av dig på jobbet kan vara precis lika viktigt som att fylla på med näring som kroppen behöver. Stress upplever vi alla ibland och det är inget farligt, men om du aldrig får mikropauser blir det till slut för mycket.

En underhållande ochg lärorik föreläsning baserad på senaste forskningen. Målet är att skratta sign igenom föreläsningen och gå därifrån fylld av motivation, kunskap och energi.

Referenser

Leila är briljant, på riktigt.

Leila, både entusiasmerar, ger energi och griper tag om hjärtat.

Leila motiverar och inspirerar utöver det vanliga med sin sprudlande energi. Mycket lekfullt, visuellt och roligt.
Chef, Bonnier

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards