Komiker som är känd för sitt säkra framträdande, sin rappa stil och träffsäkra formuleringar

Det kan tyckas att stand-up och en presentation av senaste budgetpropositionen inte har så mycket gemensamt men där tar en fel. Att kunna leverera ett skämt är lika svårt och lika lätt som att framföra ett allvarligt budskap. Kontakten med publiken är det som gör att publiken skrattar eller förstår allvaret i en situation.

Ståuppkomikern Lena Frisk är känd för sitt säkra framträdande, rappa stil och träffsäkra formuleringar.

Presentation

Lena Frisk åtar sig uppdrag som föreläsare, moderator, konferencier och talarcoach.

Sedan sin debut på Norra Brunn 2004 har Lena Frisk åkt Sverige runt som komiker, blivit utsedd till årets kvinnliga komiker och även haft sin egen talkshow på TV.

Lena föreläser även om hur du blir smart och lycklig liksom om att våga, och åtar sig uppdrag som konferencier och talarcoach.

Lena Frisk blev rikskänd genom sin egen talkshow ”Lena 21:30” på SvT. Hon utsågs till ”Årets kvinnliga komiker” redan 2003 på Standup Comedy-galan i Stockholm med motiveringen: ”Med sin vassa tunga, sceniska begåvning och ett djävlar anamma har hon blivit den nya ståupp-drottningen som Sverige längtat efter”. Lena har även utsetts till ”Årets Glädjespridare” 2014 av Malmö Stad. Mycket tack vare sitt arbete med ståuppklubben MACK (Malmö Comedy Klubb) där nya och oetablerade komiker får sin chans på scenen. Detta har lett till att ”Lena Frisk släppt fram andra kvinnliga ståuppare och på så vis bidragit stort till utvecklingen av branschen”.

Lena Frisk som konferencier och moderator
Lena är en flitigt anlitad moderator och konferencier vid kickoffer, kundevent, personalträffar, eller dylkt tack vare sin förmåga att avväga humor och allvar.

Exempel på teman och rubriker

Våga
Våga handlar om mod på olika sätt – till exempel om att prata inför folk, att stå för sina åsikter, att våga möta sin rädslor mm.

Hur man blir lycklig och smart
En stå-upp föreläsning som försöker svara på frågan hgur man blir lycklig och smart frågan.

Praktisk talarcoaching
Lena Frisk tar även uppdrag som talarcoach, och hjälper föreläsare, chefer, person som i sitt arbete löpande gör olika typer av presentationer och som behöver tips och råd för att maximera budskapet och göra det intressantare och roligare. Hon arbetar allt från med den sceniska förmågan, retoriken, humorn, till kroppsspråk, tal- och mikrofonteknik.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB