Intresseanmälan

Lennart R Svensson

Den roligaste länken mellan scen och publik

Lennart R Svensson har varit verksam som skådespelare i över 30 år. Under merparten av dessa år jobbade han på Stockholms Stadsteater.

Numera frilansar Lennart.  Att föreläsa om, coacha och utbilda människor i kommunikation utgör en stor del av hans yrkesliv idag. Lennart föreläser som mänskliga möten, relationer, service, bemötande, kommunikation och kroppsspråk.

Lennart R Svensson åtar sig uppdrag föreläsare, moderator och konferencier.

Presentation

Med sina föreläsningar vill Lennart R Svensson visa dig hur du med enkla tricks och ditt eget beteende kan förändra omgivningen. Ett tydligt kroppsspråk och mimik skapar inte lika mycket förvirring hos de du kommunicerar med. Lennart har också många knep för hur du kan läsa av andra människor och se vad de verkligen menar när de säger något.

Moderator, konferencier, debattledare – Den roligaste länken mellan scen och publik
Lennart tar sin stora scenerfarenhet med sig när han arbetar som moderator. Hans styrka är hans förmåga att klara helheten, att vara både och – skådespelare och moderator, glad underhållare och engagerad debattledare, toastmaster och konferensregissör. Han gör ett fantastiskt jobb i både lättsamma och mer seriösa sammanhang.

Lennart R Svensson har också medverkat i en rad olika filmer och TV-produktioner. Till de senare hör ”Män som hatar kvinnor”, ”Irene Huss”, ”Bron”, ”Fallet Skandia” och ”Olycksfågeln”. Lennart har tidigare turnerat och showat med bland annat Lill Lindfors, och varit med i komikern Robert Gustafssons ”Arne Anke”. Förutom detta har Lennart R. Svensson innehaft roller i flera Lars Molin-filmer och nästan alltid varit aktuell i någon pjäs.

Exempel på teman och rubriker

Jag hör vad du säger och ser vad du menar
Mänskliga möten leder lätt till missförstånd och onödiga konflikter om man inte vet hur samspelet fungerar. Lennart R Svensson är en av dem som vet. Han är professionell skådespelare med över 20 års erfarenhet från föredrag och seminarier.

Lennart visar i sina föreläsningar hur lätt vi missuppfattas av andra människor, när gester och mimik skickar budskap som kan vara helt motsatta mot vad vi säger. Han visar också hur vi med enkla medel kan förändra vår omgivning genom vårt eget beteende, och hur vi gör för att snabbt läsa av andra människors ”dolda agendor”.

Referenser

Vi är mer än helt nöjda med Lennarts insatser. Lennart är riktigt bra, och relaterade på  ett fantastiskt sätt med målgruppen!
Rådgivare, TRR Trygghetsrådet

Vilken härlig förmiddag. Lennart lärde oss mycket om vårt beteende och kroppsspråk. Lockade till många goa skratt! Mycket BRA!

MYCKET BRA! Väldigt bra 10+

Mycket givande, lärorikt och roligt.

Lärorikt- roligt 10 Mycket bra!

Mycket bra föreläsning, tänkvärda bra övningar, kommer att tänka på dessa vid möte med människor. Fantastiskt Bra!

Tänkvärda aha-upplevelser. Rolig teater.

Otroligt lärorikt och mycket skratt.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium