Intresseanmälan

Linda Hammarstrand Mer än 20 års erfarenhet av kommunikation, HR och utbildning

Fotograf
Stellan Stephenson

Det räcker inte att bara jobba samtidigt. Vi måste jobba tillsammans!

Linda Hammarstrand föreläser om kraften i företagskulturen och hur man skapar glödande fans! Att vara uppdaterad om de ämnen man talar om har hon djupaste respekt för och det råder inget tvivel om att Linda kan och brinner för det hon talar om.

Det räcker inte att bara jobba samtidigt. Vi måste jobba tillsammans om vi verkligen vill få saker att hända! Linda Hammarstrand är expert på att guida företag och organisationer till en företagskultur som stimulerar, inspirerar och skapar starka varumärken. Vad är första steget mot en sådan kultur? Hur väcker vi motivation hos oss själva och andra? Dessa frågor och många fler får du svar på under hennes föreläsningar!

Presentation

Det är våra vanor och beteenden – vår företagskultur – som syns på sista raden. Hon föreläser om hur man skapar och driver en högpresterande företagskultur. Hur kopplar man värdegrunden till resultatet?

Framgången vilar helt i händerna på medarbetarna, och det är ledningens ansvar att ge dem rätt förutsättningar. Det som gör företag ledande är deras förmåga att samarbeta internt och dela kunskapen om det man gör. De måste arbeta tillsammans och inte bara samtidigt.
– Linda Hammarstrand

Under Lindas föreläsningar kommer hon presentera ”Stafetten”, dvs vikten av att strålkastaren ska vara på medarbetarna och att det är de små detaljerna som gör skillnad.

Förvänta dig en strålande insats av Linda, som lyfter fram kraften i företagskulturen och förståelsen kring värdegrundsarbetet. Hennes erfarenhet av att arbeta med framgångsrika entreprenörer,  såsom Petter Stordalen från Nordic Choice Hotels och Dan Sten Olsson från Stenakoncernen ger enorm inspiration.

Varje föreläsning är ett hantverk. Linda anpassar upplevelse och manus efter publiken och vad de skall ta med sig hem. Med sin erfarenhet, humor och energi skapar Linda en unik närvaro med publiken, och hennes erfarenhet som talare gör henne träffsäker! Hon bidrar till inspiration och med konkreta verktyg i ert eget förändringsarbete.

Linda har 20 års erfarenhet av kommunikation, HR och utbildning inom Stena-sfären. Där levandegjorde hon Stenas affärsfilosofi och värdegrund för 22 000 medarbetare världen över. Hon har även arbetat som Director of Passion och varit en del av Clarion Hotels ledningsgrupp. Hon ansvarade för företagskulturen och att göra Clarion Hotel till Nordens mest attraktiva arbetsgivare. Idag hjälper hon företag med att skapa en vinnande kultur.

Linda Hammarstrand. Föreläser om kraften i företagskulturen och hur man skapar glödande fans! Värdegrund, prestation, förändring. Det räcker inte att bara jobba samtidigt, vi måste jobba tillsammans. Ring 08-684 049 24.

Varje föreläsning är ett hantverk. Linda anpassar upplevelse och manus efter publiken och vad de skall ta med sig hem. Foto: Martin Johansson.

Exempel på teman och rubriker

Vem är du och vem är de andra?
Är du analytisk, drivande, inspirerande eller en stödjande person? Vi har alla lite av allt i oss, men en sak är säker – vi har ett grundbeteende. Vi människor drivs, upplever och upplevs på olika vis. Och vi går igång på helt olika saker beroende på vilken beteendeprofil vi har.

I den här föreläsningen bjuder Linda Hammarstrand på en underhållande genomgång av de olika profilerna med avstamp i DISC-teorins fyra färger. Vilken färg har du, din kollega eller din partner? Hur uppfattas du av andra? Hur kan du på bästa sätt bemöta och beröra människor från de olika färgerna?

Kunskapen om de olika färgerna förenklar kommunikationen – och relationen! Linda Hammarstrand ger dig många bra tips till hur du och dina medarbetare kan bli ännu bättre på att samarbeta effektivt och bemöta era kunder på ett träffsäkert sätt!

Konsten att skapa och driva en prestationskultur
Det är lätt att prata om vinnande företagskulturer, motivation, inspiration, kreativitet och arbetsglädje. Men hur gör man rent konkret? Fungerar samma framgångsmodell för alla? Vilket är det första steget och hur får man förändringarna att hålla i längden?

I den här föreläsningen delar Linda Hammarstrand med sig av ny forskning, träffsäkra exempel och konkreta förslag på lösningar.

Så här kopplar ni värdegrunden  till resultatet
Forskning visar att det är de företag som är starkt värdegrundsbaserade som är de mest framgångsrika och attraktiva. De har en atmosfär som gör det roligare att jobba där, vilket lockar till sig inte bara skickliga medarbetare, men också samarbetspartners och kunder.

Linda Hammarstrand ger konkreta exempel på hur ni i just er organisation kan gå tillväga för att använda värdegrunden som en framgångsfaktor. Boka en inspirerande föreläsning full av smarta verktyg!

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg