Fotograf
Hanna Broddas

Linda Nyberg - Programledare och moderator

Linda Nyberg är en av Sveriges mest efterfrågade och uppskattade moderatorer, debatt- och programledare. Hennes klarhet, noggrannhet och förmåga att leda och lyssna – i kombination med känsla för omvärlden – gör henne till en utmärkt moderator, konferencier eller debattledare.

Presentation

Linda Nyberg har en gedigen erfarenhet som programledare och debattledare från tv-världen. Linda har bland annat setts i Nyhetsmorgon, Vetenskapsmagasinet, Gomorron Sverige, Fångarna på fortet, Kronprinsessbröllopet och Nobelfesten. Hennes internationella karriär kännetecknas främst av rollen som nyhetsankare i Al Jazeera och som nyhetspresentatör för European Space Agency i Amsterdam och Guinness Record Show.

Linda är statsvetare med inriktning på internationell politik och internationella affärer med sex års universitetsstudier i Sverige, Kanada och Frankrike. Linda har skapat sig en unik plattform som rymmer stor erfarenhet inom samhälle, medicin, nyhetsmedia och kultur. Förutom svenska och engelska pratar Linda dessutom även spanska och franska.

Linda Nyberg arbetar numera som marknads- och kommunikationschef på Apoteket och har även varit presschef på SCA.


I samarbete med Promotor Media

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti
* Obligatoriska fält
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

Kundutlåtanden

"Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

Ingemar Gustavsson, Actemium

"Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB